@Ar2, czy zostały usunięte posty z tego wątku?
Moje pytanie było poniekąd retoryczne, myślałem, że skłonię tym admina do napisania dlaczego bez żadnej informacji usuniętych zostało kilka stron dyskusjiSame nie zniknęły. Szkoda, bo dalsza dyskusja mogła wyglądać bardzo ciekawie...
Moje pytanie było poniekąd retoryczne, myślałem, że skłonię tym admina do napisania dlaczego bez żadnej informacji usuniętych zostało kilka stron dyskusji
A już jutro będę słuchać takiej dennej i bezwartościowej muzyki, aż nie mogę się doczekać
[youtube]L8cxHoNads4[/youtube]
A już jutro będę słuchać takiej dennej i bezwartościowej muzyki, aż nie mogę się doczekać![]()
O nieeeeeee,tylko nie Ty.Ludziska,uważajcie na niego,bo gościu zapodaje lipę na maxa![]()
To i ja coś dennego podrzucę. Dawno zasłyszane rytmy, polecam, jak ktoś lubi coś dennego:
http://www.youtube.com/watch?v=iQRrQz7xqEA
Proszę bardzo LIPA na maxa i nawet o Tobie śpiewa![]()
Tutaj przynajmniej prawda o sobieA tutaj Hanry i Jego prawdziwa muzyka na instrumentach![]()
Takie długie kawałki....żebyś miał czas na przemyślenie wpisu![]()
A co do Marvela, to Avengers 17 jest już zakontraktowana rola![]()
Podobno zatrudnili scenarzystów Mody na sukces i mają wychodzić jeden za drugim, 17-tka ma być już na Boże Narodzenie 2015Za tyle lat,to chyba tylko rola mędrca
Ale jak będziesz dobrze ze mną żył,to mogę rzucić czar odmłodzenia![]()
jest szansa, że i Ty się załapiesz![]()
Jak mówi pismo- com napisał, napisałemChciałeś chyba napisać "Jest szansa,że i ty się zgodzisz"![]()
Jak mówi pismo- com napisał, napisałem![]()
Jak to RomanPiłata bym nie słuchał,bo On nigdy nie miał gustu.Często strasznie cienką muzę zapodawał![]()
Jak to Roman![]()