Lolo to nie jest marudzenie to są fakty, na telefonie możemy pogadać, bo Ty o dużo rzeczach nie wiesz.., nie czytałeś.. natomiast mnie to za dużo zdrowia kosztowało , chociaż powinienem mieć to w du.. widzisz przez kilkanaście wpisów można spowodować, że są ludzie pewnych rzeczy ciekawych, ale przez innych cierpią w jakimś znaczeniu tego słowa. Bo choć mają inne zdanie, nie czują tego, a skończywszy na materialnym aspekcie, potrafią zrozumieć kogoś innego kto inaczej postępuje w tej materii.
Widzisz sprawa jest bardzo prosta przez ostatnich kilkanaście miesięcy dużo testowałem kabli w różnych systemach (już skończyłem to) na szczęście

bo czasu, zdrowia, załatwiania od diabła na to schodzi, ale naprawdę to dużo "kosztuje" człowieka, pod każdym względem... A potem taki jegomość wpada, aby sobie humor poprawić i pisze to co pisze.. Ciebie to wku.. bo w wielu przypadkach pojęcia nie ma o tym co pisze... bo tak jak sam napisałeś, gro z tych rzeczy nawet na oczy jeden z drugim nie widział.. ale przecie.. humorek trzeba sobie poprawić.. nie wspominając, że mówi o czymś mając to co ma.. to już inna historia i inna bajka..
Taki prosty przykład jak pewne osoby tracą przez to, jakiś czas temu jeden z użytkowników wkleił jeden z kabli zasilających, ja ten kabel pierwszy raz testowałem powiedzmy ponad rok temu i na spokojnie mogłem go wkleić, co nieco napisać, ale widzisz przez to jak tutaj jest w pewnych kwestiach, człowiek olał to wszystko. Nie ma sensu..
Teraz wracając do Ciebie i mnie., zobacz w ilu kwestiach mamy odmienne zdanie, chociażby w ostatnim czasie w innym wątku

ale ani Ty, jak i ja nie obrażamy siebie nawzajem , bo choćby z prostej przyczyny, nie mamy do tego prawa.. Ale ludzie niektórzy tacy są, a nie inni.. niestety.
Mnie wyleczył Krzysiek Radio, dzięki temu jestem o 100% zdrowszy

A i pewne rzeczy postanowiłem, a ja jestem bardzo konsekwentny w pewnych rzeczach i pamięć też mam dobrą..
Nie bardzo rozumiem, z innej ligi wzmacniacz, według Ciebie za słaby ? Uwierz mi na spokojnie, daje radę ze wszystkimi kolumnami, które chcę przetestować. Podobnie się ma z topowym esoterikiem, którego też testowałem i którego lubię, chociaż Accu jest zdecydowanie mocniejszy i barwowo bardziej mi przypadł do gustu, choć kto jeszcze wie..

Mi się wydaje, ze Ty myslisz, że te kolumny to coś z drugiego końca świata

a np w wysterowaniu są prościejsze niż stara seria confidence.. Do C4 bez końcówki nie dało rady podejść.. dzisiaj Accu model 800 w klasie A radzi sobie z nowymi C30 .. w klasie A zaznaczam..

A co dopiero kiedy na teście w laboratorium E-480 ma ponad 2x370 W w 4 omach i DF - 600

Tylko wiesz to trzeba usłyszeć, bo np Marantz PM 10 w klasie D ,ma 2x400W w 4 omach i to jaka jest moc tej integry to można zobaczyć jak się go podłączyć np SF ST, po 30 min nie ma sensu słuchania, bo nie radzi sobie z kolumnami, podpinasz Esoterica czy Accu i z paluszkiem radzą sobie ze wspomnianymi Sonusami.. a na godz. 12 poprostu taka moc jest w 25 m. pomieszczeniu, że w głowie się nie mieści.. i mówisz sobie robi to integra ...