Czyli teraz odsłuchy finałowej trójki kolumn w domu...
Tak jakby , tylko raz, że nie jest to proste do zorganizowania, bo jak u jednych cos jest to u drugich wtedy nie ma, a u trzecich np jest wypożyczone.. i tak można mieszać aż w końcu wszytsko się ułozy i jakos da sie odsłuchać. Teraz Sonusy chciałem mieć razem z Dynkami nie dużo by brakło, gdyby nie zostały kupione przez tych co odsłuchiwali je u siebie w domu, bywa.. ale będzie wspaniały dzień jak już będzie po wszystkim i będzie można tylko słuchać..
I utarłeś mi nosa...

Nareszcie będziesz miał na czym odtwarzać te wszystkie płytki które nabyłeś. Wiem że to na razie tylko testy, ale teraz to już tylko krok do własnego zestawu. Accu pewnie zostanie, ale Dyńki pewnie zamienisz na Twoje ulubione SF. Chyba że jestem w błędzie... Uwidzymy
Ogólnie jest sztos, obojętnie co wybierzesz.
Jakby chodziło, tylko o utarcie nosa to byłoby to znacznie prostsze.. ale tu chodzi o zupełnie coś innego.. Jedno jest pewne na pewno warto było kupować takie, a nie inne płyty
Co do elektroniki to ona wróci z dwóch powodów, po pierwsze jest to używany sprzęt, a ja mam zasadę, że kupuje nowe rzeczy z elektroniki itp. Po drugie jak nic się nie zmieni to z końcem roku ma się podobno pojawić nowy odtwarzacz cd i wtedy chcę go "chapnąć" Więc do końca roku trzeba czekać z zamówieniem.. ale mam nadzieję, że będzie warto.
A co do ulubionych sonusów, to nie tyle co ulubione, bo Dynki naprawdę mi się również podobają i mają swój urok zarówno pod względem dżwięku, wyglądu jak i wykonania, tylko chodzi o fakt, że powiedzmy 20 lat temu wszedłem do pewnego sklepu i zobaczyłem pewne Sonusy i oko mrugnęło, a buzia się uśmiechnęła i pomyślałem sobie wtedy, że fajnie by było coś takiego mieć.. po prostu duże wrażenie na wtedy młodym człowieku zrobiły, a tym bardziej jak sprzedawca zapuścił wtedy ze 2-3 piosenki..
Ale jedno jest pewne to nie marzenia kupują, tylko to jak zagrają dane kolumny, niestety nie ma ideału, a tym bardziej jak się słucha tego wszystkiego co ja kupuje na płytach.. Może się zdarzyć, że jedne i drugie nie zagrają, ze względu na salon i bas jaki mają te kolumny, wtedy trzeba będzie szukać czegoś innego co ma mniejszy bas , ale alternatywa jest i na to

Pożyjemy zobaczymy, jedno jest pewne na niektórych płytach jest świetnie, na innych troszkę słabiej, jak to w życiu.
Ważne, aby dobrze wybrać, bo nie chodzi o wydawanie tylko pieniędzy, i "utarcie nosa"

, tylko o wydanie ich jak najbardziej racjonalnie w stosunku do swojej ceny względem tego co pokażą w tym konkretnym pomieszczeniu. Salon jest taki, a nie inny i nic więcej się z nim nie da zrobić. Więc jak to mówią niech wygra lepszy..