[Nasze Zestawy AV] Mój wielofunkcyjny pokój

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Caparzo czyli z Twojego toku myślenia nic nie wynika, bo jeśli moja opinia jest do dupy to również do dupy jest opinia ludzi którzy oglądali u Bipo..( a dobre i właściwe jest tylko to co Ty myślisz na dany temat), a jakbyś nie doczytał to sam Bipo również pisze że czerń jest przekłamana na zdjęciach .. a to że Ty inaczej podchodzisz do czerni, bieli, hdr itp... to Twoja sprawa tylko nie wymagaj od innych żeby tak samo myśleli ( i Ci co inaczej myślą również są normalnymi osobami), bo jednak gro osób myśli inaczej.. bo każdy ma do tego prawo.. ja szanuje Twoje zdanie na rożne tematy bo masz prawo takie, a Ty szanuj innych zdanie i nie pisz w taki sposób jak to napisałeś... i tylko o to Cię proszę, a swoje zdanie miej i trzymaj się tego skoro jest z tym Ci dobrze... ja Ci nie wróg..

Bipo co do filmów to w przyszłym tygodniu będę miał trzy nowości o ile odbiorę :) a z dźwiękiem i jednocześnie z dobrą fabułą to filmów jak na lekarstwo.. i często jest tak że jak jest dobry dźwięk to fabuła do bani - pierwszy z brzegu Transy :)
A ja dzisiaj po pracy jadę postrzelać to się wyluzuje :)

Ostatnia edycja:

Bipo

Active member
Bez reklam
Dzisiaj po przyjściu z pracy, na stole czekał na mnie prezent od mojej Żony... jako fan LOTR aż mnie lekko zatkało... ;-)
image sharing
image sharing sites

Kubek jest ciężki i masywny, pierścień z napisem wykonany z ciężkiego metalu który się obraca. Wykonanie uważam naprawdę na wysoki poziom...;-)

Bipo

Active member
Bez reklam
Bipo Extra.

Nie widziałem ze lubisz ten film :)

Lubię i to bardzo, nie dość że filmy mnie wciągnęły to jeszcze książki przeczytałem. .. :)

Ale co w tym będziesz pił, bo chyba nie kawę?
Co chobbici pili? Sok z gumijagód?

Super prezent, pozdrów żonę.

Chyba miód pitny...;)
Żona również pozdrawia ;)

Bipo ,tu masz do kompletu Hot! NOWY 7 kolor zmiana Światło Gollum Hobbit władca Pierścieni wizualne 3D Bulbing illusion diodowa figurka toy boże narodzenie
Hot ! NEW 7color changing 3D Bulbing Light Hobbit Gollum Lord of the Rings visual illusion LED lamp action figure toy Christmas-in Action & Toy Figures from Toys & Hobbies on Aliexpress.com | Alibaba Group
(from AliExpress Android)

Wysłane z mojego Vienna przy użyciu Tapatalka

Fajny gadżet ale mogliby hologram dokładniej dopracować, fajnie jak by można było wgrać swoje figury które ma wyświetlać..

Caparzo

New member
Bez reklam
nad tv powieś

2

lobos

New member
Bez reklam
Super prezent! Super Żonka! :eek:k: :) Mała rzecz a cieszy :)
Nie ma to jak wzajemne uzupełnianie się... ;-)
Takiemu Kinomaniakowi jak Ty zestaw pasuje idealnie ;-)

Bipo

Active member
Bez reklam
Kufelek się sprawdził, puszka mieści się cała razem z pianką... :)
Dzisiaj udało się zrobić wspólny seans z moja żoną a na ekranie był wyświetlany ,,Exodus". Napisze krótko efekty audio m.in. plagi szarańczy, pościg rydwanów, burza gradowa jak dla mnie miodzio. Natomiast to co zrobiło na mnie niesamowite wrażenie to nadciagajaca fala, która zalewa pościg rydwanow. To jest scena która jest stworzona dla dużych ekranów, nawet moja żona powiedziała WOW fajnie to zrobili... :) Film długi bo prawie 2 godz. 30minut ale wart obejrzenia. Kupiłem go dawno temu ale nie miałem kiedy go obejrzeć.... :)

Ostatnia edycja:

Drunk

New member
Bez reklam
Ridley Scott to marka, na którą można stawiać w ciemno. Wszystkie jego filmy zrealizowane są z rasowo kinowym rozmachem.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Kufelek się sprawdził, puszka mieści się cała razem z pianką... :)
Dzisiaj udało się zrobić wspólny seans z moja żoną a na ekranie był wyświetlany ,,Exodus". Napisze krótko efekty audio m.in. plagi szarańczy, pościg rydwanów, burza gradowa jak dla mnie miodzio. Natomiast to co zrobiło na mnie niesamowite wrażenie to nadciagajaca fala, która zalewa pościg rydwanow. To jest scena która jest stworzona dla dużych ekranów, nawet moja żona powiedziała WOW fajnie to zrobili... :) Film długi bo prawie 2 godz. 30minut ale wart obejrzenia. Kupiłem go dawno temu ale nie miałem kiedy go obejrzeć.... :)

...tak właśnie czytam i nie dowierzam, że dopiero teraz ten film oglądałeś jako "fanatyk filmowy" :) ale wszystko wyjaśniłeś - brak czasu..

RAF1977

Banned
To mój jedyny, posiadany film w UHD, kupiłem żeby sprawdzić resztę sprzętu, na pożyczonym odtwarzaczu, swojego na razie nie planuję, więc płyta będzie do sprzedania, jak ktoś zainteresowany, to pisać.
Jutro lecę do Polski, to mogę zabrać. Wydanie, bez języka polskiego.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
A jak porównanie wyszło ? O ile lepiej było na filmie UHD? Na 79 calach to już porównanie fajne..

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Nie Kolego ten sam mam - jakbym zmienił byłbyś powiadomiony :) Bipo jest dla mnie tutaj fanatyk w pierwszej trójce na tym forum - oczywiście z pozytywnym znaczeniu tego słowa.. :)

Do góry