Pewnie chodzi o lepszy dźwięk.A co już jakiś proj 4K trafił do Bipo, czy o czyms nie wiem? : )
Raczej na pewno nie, bo Atmosa ma tu sporo osób.
Tak samo projekcje. Lolek pisze coś o obrazie, tv, proj, więc zapewne chodzi o porównanie dwóch wydań na płytach, ale na sprzęcie FHD.
Savron
Mnie również nie podoba się ta panienka.
Głośnio nie mów tego w wątku Bipo. Czarny pas ma chłopak. Co najgorsze , mój adres zna.
![]()
STELVIO, o czym ty wogole mówisz? Po pierwszej , to tylko żarty. Po drugiej, naszych wybranek nie zna cały świat, w odróżnieniu od tej Panienki. Dyskusja o niczym. Ja to tam w żadne "maczo" nie pasuje, a wybranka straszniejsza od świtała czarnej dziury. Nie w wątku Bipo.Wiadomo, że to nie ten wątek jeśli chodzi o kobiety ale w tym przypadku nie mogę się powstrzymać. Jak czytam lub słyszę te wypociny niezrównanych macho to zawsze zastanawiam się jak wyglądają ich wybranki. I bardzo często jak je widzę to nie dorastają do pięt tym co są krytykowane za urodę. Więc nieprzesadzajcie panowie. Pozdrawiam obiektywność.
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Kielony dla kolegi Savrona
https://www.aliexpress.com/item/3d-...3.0&pvid=b0f01323-17b0-49ee-a78b-9f3e8fef750e
Wiadomo, że to nie ten wątek jeśli chodzi o kobiety ale w tym przypadku nie mogę się powstrzymać. Jak czytam lub słyszę te wypociny niezrównanych macho to zawsze zastanawiam się jak wyglądają ich wybranki. I bardzo często jak je widzę to nie dorastają do pięt tym co są krytykowane za urodę. Więc nieprzesadzajcie panowie. Pozdrawiam obiektywność.
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Ha ha ha, świetnie napisane.
Czyli tak jak napisałem kilka postów wyżejŻadne z Was detektywy. Właśnie dla tego BIPO, kupuję filmy UHD, bo mają Dolby Atmos. W odróżnieniu od wykastrowanych wydań Polskich. Ba , ma odtwarzacz , który nazywa się "OPPO". Ba, w którym jest możliwość wczytywania napisów w języku Chińskim, którym Bipo perfekcyjnie posługuje się.
Po drugie, tam na okładce jest jego ulubiona "misia".Chociaż ja nie rozumiem zachwytów nad tą "męskopodobną misią", a i tak gratuluje nabytku. Wsio.