Bipo musisz zobaczyć w swoim velo bo wg mnie z tego co ja pamiętam , moc w RMS jest o 5 wat większa , bo Velo do serii SPL włącznie moc szczytową podaje o 100% większą w stosunku do RMS. Dopiero w serii DD+ tam jest deko więcej..
Najlepiej jest w SVS w modelu (nie pamiętam literek) ale w symbolu jest liczba 4000 i tam w RMS jest 1200 W, a szczytową podali 4000 W

o ile dobrze pamiętam.. chłopaki musieli sobie chyba troszkę dopalaczy zażyć z RP, które to są tak „modne” teraz w naszym Państwie. Jak kiedyś Kolega zadzwonił i spytał się w jakimś sklepie o ten fakt o którym napisałem, to Pan stwierdził , że marketing jest dźwignią reklamy w każdej branży, więc i subów też to nie omija. Zresztą kto się patrzy na moc szczytową… od tego trzeba by było zacząć..
Bipo gratuluję determinacji w dążeniu do celu .. coraz mniej do wymiany zostaje jeśli chodzi o kino domowe

czas drugie hobby znaleźć …. Chociaż są tacy co namawiają Cię na zmianę projektora, jak dla mnie jeszcze trochę możesz z nim pożyć… warty grzechu i jak już przesiadać się to naprawdę już na odpowiedni klocek, aby poczuć różnicę w obrazie, a nie tylko w kieszeni.