Dodam jeszcze ze po włączeniu trybu 2D->3D w trakcie oglądania meczu te pionowe smugi są jeszcze bardziej widoczne. Psuje to efekt 3D, bo mam te smugi na środkowym planie jakby.
Możesz zrobic jakies fotki?
Dodam jeszcze ze po włączeniu trybu 2D->3D w trakcie oglądania meczu te pionowe smugi są jeszcze bardziej widoczne. Psuje to efekt 3D, bo mam te smugi na środkowym planie jakby.
To pochwal się swoimi ustawieniami,
Pewnie wielu uzytkowników LGLW570 jest ciekawych tych ustawień.
Pozdrawiam
No to zadzwoniłem jeszcze na infolinie EURORTVAGD i też mają mnie w czterech literach. Sprzęt kupiłem przez ich sklep internetowy. Jak można tak traktować klienta?? Skusiłem się bo przez 4 dni była promocja na ten tv i był za 5900zł. Okazuje się że prawdopodobnie chcieli się pozbyć uszkodzonego sprzętu.
Ma ktoś jakieś doświadczenia z serwisem LG? Jak sprawny jest ten serwis? Jak długo przetrzymują sprzęt etc?
Witam! Podpisuję się pod stwierdzeniem elliotka jest to TV prawie idealny (gdyby odtwarzał DTS-to idealny).Fakt że trzeba go na początku "dopieścić" ale potem obraz jest super.Ustawienia wziąłem z jakiegoś forum zagranicznego (trzeba tylko poszukać w google) ale i tak je potem dopasowałem do siebie,przecież każdy ma swoje "widzimisię" Co do tych pasów co tu tpat opisuje to na 100% TV jest uszkodzony.U mnie żadnych pasów nie widać a oglądam mecze na nsporcie i obraz mam krystalicznie czysty tak żę mogę każdemu z czystym sumieniem polecić ten znakomity TV.Ja jestem strasznie wrażliwy na obraz i u mnie musi byc wszystko idealnie a jeśli tak nie ma jestem w stanie zmienić nawet TV na nowy żeby było idealnie. Nie ukrywam ze musiał sie trochę napracowac żeby obraz mnie zadowalal, ale teraz naprawdę jest idealnie, i nie widzę tych objawów o których piszecie wyżej! Może to kwestia ustawień? Naprawdę jestem w stanie stwierdzić ze jest to genialny telewizor, tylko ze trzeba trochę przy nim posiedzieć aby go dobrze ustawic, mi to zajęło prawie 2 tyg!!
Witam! Podpisuję się pod stwierdzeniem elliotka jest to TV prawie idealny (gdyby odtwarzał DTS-to idealny).Fakt że trzeba go na początku "dopieścić" ale potem obraz jest super.Ustawienia wziąłem z jakiegoś forum zagranicznego (trzeba tylko poszukać w google) ale i tak je potem dopasowałem do siebie,przecież każdy ma swoje "widzimisię" Co do tych pasów co tu tpat opisuje to na 100% TV jest uszkodzony.U mnie żadnych pasów nie widać a oglądam mecze na nsporcie i obraz mam krystalicznie czysty tak żę mogę każdemu z czystym sumieniem polecić ten znakomity TV.
Swoją drogą jest to świństwo że człowiek kupi nowy Tv który okazuje się być niesprawny i nie można go zwrócić.Ale pisałeś że kupiłeś go przez internet?Jeżeli tak to masz prawo do 10 dni odstąpić od umowy /kupna.Dlatego ja obecnie jak kupuję sprzęt RTV o wartości kilku tys zł to raczej robie to w sklepie.
Telewizor jest podłączony do neta i ma najnowsza chyba tzn. : 04.00.39. Próbuje zrobić fotki i wrzucić coś. Tylko jest trochę jasno w pokoju i może wieczorem foty lepsze wyjdą.
coś wiem na temat obsługi klientów LG...dwa dni temu dzwoniłem na infolinię LG i przedstawiłem swój problem z TV(silne prześwietlanie w narożnikach telewizora), a pan na to że podświetlanie nie obejmuje gwarancja no i dodał że po prostu trafiłem na taki egzemplarz czy według mnie miałem pecha???
Ale to chyba nie jest najnowszy firmware
Ale jak robie wyszukiwanie nowszego to wypisuje że nie ma. to jaki macie firmware?
Poza tym nie sądzę żeby firmware coś pomógł na takie pasy.