pawell3000
New member
tak wlasnie wyglada moj telewizorek :/ niech to ch go wezmie :/
w drugim 760 mialem caly ekran czarniutki ,i jezeli taki nie przyjedzie 860 to do wymiany,ja mam 28 dni do zwrotu lub wymiany w sklepie jezeli jestem niezadowolony...a z gwarancja to nie wiem musialbys sie dowiedziec,bo moga ci powiedziec ,ze takie cos to normalka dla ledow i sie nie klasyfikuje do wymiany,ale ja na ten temat nie mam pojecia,bo do kupna tv zawsze wybieram sklepy z mozliwoscia zwrotu,bo zaduza loteria co dostaniesz taka mamy teraz technologie kurcze pieczone....
jest ryzyko,wymienie albo bedzie lepiej albo gorzej :/ a na gwarancji tego chyba nie uznaja ???
DAWRAM ja kupilem w dobrym slkepie z renoma w uk ,taki oddany tv oni przeceniaja i sprzedaja taniej a ja zawsze dostane nowy ...
A można wiedzieć z jakiego sklepu zamawiałeś/kupowałeś? Ja kupowałem w Currys-ie i zastanawiam się nad wymianą, bo też widzę lekkie plamki na 3 rogach, choć tragedii nie ma jak tu niektórzy przedstawiają na fotkach.
Zastanawiam się jak wygląda wymiana Tv w currys, czy nie robią problemów bo nigdy tam nie wymieniałem jeszcze urządzeń...