mateusiak22
New member
U mnie nadal nic
Sent from my Lumia 520 using Tapatalk
Sent from my Lumia 520 using Tapatalk
mozecie na fb sie wypowiedziec co sadzicie na temat loga jest okazjaMnie tez olali jedyna stacja co zrobila to TVP SPORT HD przyjeli odpisali i poprawili pisac pisac
Jezeli ktos nie rozumie oczym jest ten dzial i nie czyta tylko wstawia glupawe teksty to radze nie komentowac tylko cos logicznego zrobic i sie pochwalic a co kto oglada to jest jego sprawa a temat jest o logach staci tv wiec trzeba jeszcze umiec czytac ze zrozumieniem moze wytlumaczylem moze mnie zrozumiesz oczym my piszemy Kamilo Kornet a jak dalej nie to sory nie ten dzial i nie te problemy
Piszę akurat na temat.Skoro przeszkadza Ci nie przezroczyste logo w Tvn bo tworzy powidok w plaźmie to ogranicz programy z takim logo.Proste?:bober:
Po co te nerwy?
Mam matową matrycę Philipsa 9607 leda nie plazmę i problem powidoków mnie nie dotyczy jak Cię interesuję.Zabieram głos bo zawsze jest jakieś rozwiązanie by zminimalizować problem.Jeszcze do niedawna większość stacji nadawała w ten sposób. Gdyby nie liczne skargi i uwagi widzów do konkretnych stacji to do dziś by tak zostało. Co wtedy ? Nie oglądać TV wcale ? Masz TV plazmowy albo OLED ? Jeśli tak to pewnie też wkrótce dotknie cię ten problem. Jeżeli nie to po co zabierasz głos w sprawie, która cię nie dotyczy ?
Następny(a) mądrala.
Musisz byc albo bladynka albo ?????? napisal bym ci lepiej ale juz za prawde dostalem jakies punkty wiec powiem krotko nie czytam twoich postow i proponuje to innymMam matową matrycę Philipsa 9607 leda nie plazmę i problem powidoków mnie nie dotyczy jak Cię interesuję.Zabieram głos bo zawsze jest jakieś rozwiązanie by zminimalizować problem.![]()
Musisz byc albo bladynka albo ?????? napisal bym ci lepiej ale juz za prawde dostalem jakies punkty wiec powiem krotko nie czytam twoich postow i proponuje to innym
bo szkoda oczu na twoje wypociny i matowa matryce :bober:
Ciekawe czy upor w obronie czerwonego logo bedzie podobny jak w przypadku axn i kanalu puls2.
Dla kanalu tvp sport hd i sd zmiana logo na polprzezroczyste nie byla zadnym problemem.Czyli mozna spelnic oczekiwania telewidzow.
P.S.: Ktoś ma problem z IPLEX ? U mnie od jakiegoś czasu praktycznie nic nie da się odpalić. Kończy się na kilkunastu sekundach reklam ... stop klatka i pozamiatane ... problem z wyświetleniem play listy.. Wysłałem im maila z opisem problemu, ale cisza.