Zdjecia z powidokami moge umiescic na facebooku.
Na zdjeciu jest widoczny pasek z kanalu tvn24 czy tvn- dzien dobry tvn?.
To wazne.
...
Oczywiście jest to pasek informacyjny TVN24
Zdjecia z powidokami moge umiescic na facebooku.
Na zdjeciu jest widoczny pasek z kanalu tvn24 czy tvn- dzien dobry tvn?.
To wazne.
...
Jak masz posty nabijac bez sensu proponuje inny dzial np ??????Kupujecie tv by ciągle oglądać tvn 24?
Pisemko już smaruje do Cineman.pl -poszło proszę o wsparcie.
Dzień dobry,
posiadam wykupiony dostęp do Państwa usług
Ale jest jedna istotna rzecz, która może zaważyć czy będę korzystał z Państwa usług.
Elementy statyczne nadawane przez Wasz serwis są skrajnie jaskrawe i nieprzezroczyste - chodzi mi o ograniczenia wiekowe "16" itp- proszę przyjrzeć się innym stacjom jak to wygląda.
Jest niebezpieczne dla odbiorników w technologii PDP (TV plazmowe), obejrzałem "Iceman" i powidok nie chce się zlikwidować już przez tydzień !
Oczekuję odpowiedzi .......
Problem trwałego uszkadzania matryc zawsze dotyczył WYŁĄCZNIE plazm.
A więc 5% marginesu tele-maniaków.
Po wypaleniu TVN24 na moim KURO 5090H ostatecznie pożegnałem się PDP.
Takich akcji protestacyjnych było już bardzo wiele więc i tym razem nic z tego nie będzie.
Szkoda prądu.
Zakończenie produkcji plazm staje się faktem i temat zanika.
Akcje protestacyjne byly skuteczne npProblem trwałego uszkadzania matryc zawsze dotyczył WYŁĄCZNIE plazm.
A więc 5% marginesu tele-maniaków.
Po wypaleniu TVN24 na moim KURO 5090H ostatecznie pożegnałem się PDP.
Takich akcji protestacyjnych było już bardzo wiele więc i tym razem nic z tego nie będzie.
Szkoda prądu.
Zakończenie produkcji plazm staje się faktem i temat zanika.
Nie ,nie rozumiem jak można taki chłam oglądać na nowoczesnych tv.Nie nabijam postów w przeciwieństwie do Ciebie.:bober:TY MASZ 370 wpisów JA LEDWO 25.Jak masz posty nabijac bez sensu proponuje inny dzial np ??????
Jezeli ktos nie rozumie oczym jest ten dzial i nie czyta tylko wstawia glupawe teksty to radze nie komentowac tylko cos logicznego zrobic i sie pochwalic a co kto oglada to jest jego sprawa a temat jest o logach staci tv wiec trzeba jeszcze umiec czytac ze zrozumieniem moze wytlumaczylem moze mnie zrozumiesz oczym my piszemy Kamilo Kornet a jak dalej nie to sory nie ten dzial i nie te problemyNie ,nie rozumiem jak można taki chłam oglądać na nowoczesnych tv.Nie nabijam postów w przeciwieństwie do Ciebie.:bober:TY MASZ 370 wpisów JA LEDWO 25.
Dołączę się do tematu.
Niedawno kupiłem "mercedesa" wśród plazm TX-P60ZT60E który zastąpił Pioneera PDP-LX5090.
To był największy błąd jaki mogłem popełnić ponieważ:
1. Panas jest przed kalibracją obraz w porównaniu do KURO to jakaś porażka
2. Niedociągnięcia montażowe
3. Powidoki lub wypalenie obrazu po miesiącu użytkowania
LINK --> Directory listing of /pub/
Ręce opadają![]()
W ostatnim liscie od KRRiT napisano aby wskazac nowe okolicznosci.Wtedy KRRiT podejmie dzialania. Sa nowe okolicznosci.Rozwiazanie problemu z logo w zasiegu reki.
Witam,Odpowiedz na moj list.
Witamy,
dziękujemy za sugestię, jesteśmy w trakcie dostosowywania sposobu wyświetlania obowiązkowych oznaczeń do preferencji użytkowników. Nie ma konieczności, by przesyłał Pan całą korespondencję, natomiast jeśli chce Pan się z nami skontaktować standardowym emailem, nie przez formularz, prosimy pisać na adres cineman@cineman.pl lub pomoc@cineman.pl.
Jeżeli korzysta Pan z serwisu Cineman VOD - Kino Internetowe, zmiana już powinna być widoczna, natomiast w przypadku Smart TV wprowadzenie półprzezroczystych znaków wymaga nieco więcej czasu.