czy jest sens branie mi teraz Panasa dx750 czy lepiej sprawdzic jednak Sony xd85 (inna marka=inna technologia, ips)???
Ty już idź z tego forum,czy jest sens branie mi teraz Panasa dx750 czy lepiej sprawdzic jednak Sony xd85 (inna marka=inna technologia, ips)???
Zerknij na ten temat http://www.hdtv.com.pl/forum/samsung/110627-tutorial-jak-sprawdzic-tv-w-sklepie.htmlczy jest sens branie mi teraz Panasa dx750 czy lepiej sprawdzic jednak Sony xd85 (inna marka=inna technologia, ips)???
Ty już idź z tego forum,
Bo nigdy nie kupisz tego tv
Jak Ty chłopie żonę sobie wybrałeś
Chyba ze dalej szukasz
Kiedy pójde z forum to moja sprawa!Ty już idź z tego forum,
Bo nigdy nie kupisz tego tv
Jak Ty chłopie żonę sobie wybrałeś
Chyba ze dalej szukasz
a podobno to moje posty nadają się by dać bana... :-/Ożenić tez się ożenił, ale nie wiedział czy nie oddać.
Potestował 14 dni i tez oddał?
Ożenić tez się ożenił, ale nie wiedział czy nie oddać.
Potestował 14 dni i tez oddał?
a jak to się ma (np HDR) w tv z ciut wyższej pólki czyli Sony xd8505 i Panas dx750??? Czy tutaj bedzie wyraznie lepiej niz w dxe720???Panasonic 58dxe720 - pzyzwoity telewizor na poczatek przygody kinowej.
Jezeli chodzi natomiast o technologie HDR to w tym modelu\przedziale cenowym jest ona podstawowa, srednio ok 400 nitow ? Cos tam sie juz dzieje , ale nie jest to napewno hdr.
Naturalny/plastyczny obraz ? - cos tam juz widac , ale..
pisałem juz wczesniej ze to nie wchodzi w gre ze wzgldu na finanse i troche tez miejsce w pokoju.Nie lepiej jakbyś kupił drugi tv, postawił obok i porównał side by side?
Następnie zwrócił ten który Cie nie łechcze tak jak byś chciał?
Przy Twoich dylematach już dawno był olał temat i tak uczynił.
a jak to się ma (np HDR) w tv z ciut wyższej pólki czyli Sony xd8505 i Panas dx750??? Czy tutaj bedzie wyraznie lepiej niz w dxe720???
cos tam gdzies wyczytałem ze prawdziwy hdr (w tym przedziale cenowym do 5tys zł) ma tylko ks7000 bo 1000nitów...ale taka wartosc nie jest stała a jest podobno tylko przez kilka sekund.