A to nie jest opanowanie i prowokowanie????!!!!Jeszcze chwila i od tego sprawdzania,testowania wybuchnie Ci ten telewizor
My Home Screen 2.0Podobno ma być kontynuacja rozwoju ForefoxOs pd nazwa My Home Ekran 2,0
A to nie jest opanowanie i prowokowanie????!!!!
no nie, aż takich detali nie musi być widać. Ogólnie lecaca piłka śladów za sobą nie zostawia Ogladalem też na Eurosport zjazd na nartach i jadący narciaz też nie zostawia żadnej poświatya dzięki do pewnych rzeczy trzeba podchodzić z głową i logicznie opcorn:
co do niewyraźnej piłki to nie przesadzaj, jak ma być dobrze widoczne coś z odległości 2 metrów, obracające się i wielkości grosza patrząc z tych 2 metrów ? co chciałeś widzieć łezkę najka czy pume ?
100hz i jest poswiata???? Ciekawe co Kiki by na to powiedzial? ))U mnie poświata jest przy włączonych upłynniaczach, nawet jak ktoś ręką machnie na zwykłym kanale, nie musi to być piłka.
Matryca w tv oczywiście 100 Hz
Ale ja i tak nie oglądam na upłynniaczach
Nie słuchaj tych fanaberi co niektórzy piszą, kieruj się swoim rozumem bo niektórzy by chcieli Tobie kupić tv ale Ty byś musiał za niego płacić
Pomijam już tą różnice w Hz bo w Panamie nie jest źle.Przede wszystkim Sony to w jest chyba matryca ips, jeśli oglądasz w warunkach kinowych to Sony będzie gorzej wypadało, mi osobiście w sklepie bardziej obraz się podoba na ips i pod kątem gra też dobrze nie tak jak na va.
No i Sony 120hz
W sklepie tego niestety nie zobaczę i musialbym oddać Panasa i kupić Sony.Osobiscie wybralbym Sony z uwagi na wieksza palete barw. Jesli chodzi o roznice na oko to nie wiem, musisz sam zobaczyc.
Taa, paleta barw... My strażak jesteśmy normalni.. Kolory w tv się nie zmienią. Dla nas jest fioletowy dla niego fiołkowy, lawendowy, purpurowy.. Takie babskie podejście :/ a avatar dalej będzie niebieski a matrix zielony na sony jest inaczej ?
Nie będę kupował drugiego TV tylko dlatego by postawić dwa obok siebie! Ty w sklepie możesz tak zrobić ale ja nie mogę sobie na takie coś pozwolić. Co najwyżej mogę jeszcze oddać tego co mam i kupić inny ale to nie będzie dwóch obok siebie.Postaw obok model 100Hz - to zmienisz zdanie.