No ok, rozumiem co masz na myśli...Czyli co, mając np budżet większy (ok 6000-7000zl) kupię TV idealny i taki który się nie zepsuje????? Przecież sam wiesz że tak dokładać można w nieskonczonosc a i tak idealnego nie będzie się miało i zepsuć się może. Postawiłem sobie za cel kupno większego niż 55" i nawet kosztem 4K które uważam że nie jest mi potrzebne.Ja bym sobie kupił eS klase ale niechciał bym dać więcej jak 10 tyś ... Za te męki za bóle no i głupote dołożył byś a nie dziadował teraz o pare zł a do tego zaczyna sie od nowa..
Załóż nowy temat może:banned:
Myślałem o tych modelach i myślę że ten 60" by starczyl. Musialbym w sklepie zobaczyć. A czy te samsungi są lepsze jakościowo od ks7000 i nie mają takich wad?A może Samsung UE60J6240 albo Samsung UE65J6250 ?
O ja pierd.... znowu się zacznie 20 nowych wątkówNo to juz zaczynam sie rozglądać za czymś w zamian. Chyba będzie minimum 60" ale nie chce tez przekraczać budżetu 5000zl. Jakies propozycje? Może byc fullhd ale 100hz.
Nie podniecaj się!O ja pierd.... znowu się zacznie 20 nowych wątków
No to czekamy na "Kupiłem 2"
Dzieki za rzeczowa odpowiedz. Tez jakos wstępnie najbardziej mi odpowiada Samsung bo 100Hz, tańszy i większy. Tez stawiam na pierwszym miejscu rozmiar (55" troche mały). Panas juz wiem jak wygląda i teraz Samsugna musze gdzies dorwać w sklepie by obejrzeć jak gra.Lepszy - powinien być droższy
Pierwsze kryterium ile chcesz wydać - chyba coś koło 5000.
Później rozmiar - 60 , następnie - dla mnie najważniejsze dobry obraz (pozostałe dodatki mniej istotne - bynajmniej dla mnie ).
Przy moim założonym budżecie 4000 - 60J6240 uważam za bardzo dobry wybór (po nieudanej przygodzie z PUS 6561) .
Tizen działa płynnie, nie miałem żadnej "zawiechy ".
Teraz pewnie gdybym miał kupić to wziąłbym 65 ", bo miejsce mam a jednak większy banan na twarzy gdy ogląda się na dużym ekranie.
Wygląd zdecydowanie na plus Panasa 58dx700, Samsung nie wygląda efektownie - ale ja szukałem głownie dobrej jakości obrazu ( nie patrzę na ramki czy światełka na ścianie tylko na ekran !!!)
Lepszy - powinien być droższy
Pierwsze kryterium ile chcesz wydać - chyba coś koło 5000.
Później rozmiar - 60 , następnie - dla mnie najważniejsze dobry obraz (pozostałe dodatki mniej istotne - bynajmniej dla mnie ).
Przy moim założonym budżecie 4000 - 60J6240 uważam za bardzo dobry wybór (po nieudanej przygodzie z PUS 6561) .
Tizen działa płynnie, nie miałem żadnej "zawiechy ".
Teraz pewnie gdybym miał kupić to wziąłbym 65 ", bo miejsce mam a jednak większy banan na twarzy gdy ogląda się na dużym ekranie.
Wygląd zdecydowanie na plus Panasa 58dx700, Samsung nie wygląda efektownie - ale ja szukałem głownie dobrej jakości obrazu ( nie patrzę na ramki czy światełka na ścianie tylko na ekran !!!)
Temu panu juz dziękujemy!strazakp a ja bym na Twoim miejscu kredyt pod hipoteke i kupil sobie najdrozszy full wypas TV Raz sie zyje! i tak trza umrzec kiedys..Tyle naszego co sie nacieszymy na bieząco
strazakp wielkosc wielkoscią zgoda ale tez musi byc jakość i matryca 100 hz jak tak uwazam no i opinie testy..a w zasadzie to najlepiej widziec obraz z takiego TV na roznych zrodlach ..ale to nie jest zawsze mozliwe..
ja jednak zostaje przy swoim.. lepsze 100-120hz niż połowę z tego czyli 50-60hz