Killzone 2

mietek099

New member
@ dienekes' shade:
Cena gry bez filmu będzie taka sama jak z filmem czyli 199 zł. Ciekawe jaką opcję ludzie będą brali jako pierwszą ;]

dienekes' shade

New member
Absurd :rolleyes: Helikopter w Ogniu na BD za 0 zł? Ał - powiedział mój portfel :roll:

W takim razie pozostają lokalne sklepiki :D

EDIT: Rozmawiałem telefonicznie z MAD GAME' sami i dowiedziałem się, że KZ 2 dostępny będzie najwcześniej w środę, a więc text z allegro pt "Premiera gry odbędzie się ok. 24-25" to zwyczajna wydmuszka :rolleyes:

Co gorsza, niepewność, która emanowała ze słuchawki, wskazywałaby raczej na 26ego lutego, w najlepszym wypadku.

Świat Gier unika odpowiedzi wprost na pytanie, kiedy gra będzie dostępna w sklepie, bądź czyni to w sposób cokolwiek pokrętny.

Słowem, lypa :rolleyes:

Ostatnia edycja:

Peek

New member
Bez reklam
dienekes' shade napisał:
Świat Gier unika odpowiedzi wprost na pytanie, kiedy gra będzie dostępna w sklepie, bądź czyni to w sposób cokolwiek pokrętny.

Słowem, lypa :rolleyes:
Nie zdziwiłbym się gdyby powiedzieli wam w swiecie gier "po niedzieli"

arsenal

Moderator
VIP
drosophilia napisał:
Informacja pochodzi z "gazetki" Carrefour z Łodzi. Nie dotyczy ta oferta sklepów: BIAłYSTOK GALERIA PODLASKA, BYDGOSZCZ FORDON, OKLUSZ. To, ze wystawili taka cene moze swiadczyc, ze jakis pracownik interesuje sie tematyka gier (wiec co to Killzone 2, heh) i dzieki temu market troche zarobi.
No to super. Teraz tylko cicho sza bo jak się rozniesie na Polygamię to dla nas nie starczy.:)

Witam,

dziś byłem w empiku, zapytałem przy okazji o KZ2 i tam bez wykręcania się powiedzieli, że dystrybutor przełożył premierę jak to określili co najmniej do piątku.

Więc radzę lód w gacie i pełny relaks. :)

Pozdrawiam

Peek

New member
Bez reklam
Redundantor napisał:
Witam,

dziś byłem w empiku, zapytałem przy okazji o KZ2 i tam bez wykręcania się powiedzieli, że dystrybutor przełożył premierę jak to określili co najmniej do piątku.

Chyba dystrybutor empiku;)
W Mad Games'ach póki co mówią ze sroda.

Myślę, że wydawca gry nie zrobi wyjątku dla śladowego Mad Games. Empik zamówił chyba więcej sztuk. Miejmy nadzieję, że masz rację, ale z tego co tu czytam to więcej sprzedawców nabrało wody w usta.

Plotek w necie niemało np. o mitycznym sklepie w Opolu, który już sprzedaje - tylko nikt go jeszcze nie widział poza kumplami i znajomymi wpisujących :)

Głupawka pełna, jak przed premiera Harrego Pottera - marketingowcy powinni dostać premię :)

Żeby tylko nie było "casus Crysis" bo tam też to tak wyglądało.

Ostatnia edycja:

macek

New member
Bez reklam
Powiem Wam tak,ze sam sie dziwilem,ze sklepy w pl.oglaszaja premiere na 25.02,gdzie w UK premiera zapowiadana jest na 27.

Ogr

New member
Bez reklam
Redundantor napisał:
Witam,

Pozdrawiam
Ja dostałem info z Gekona ze wyślą jutro !!!
W sumie po co ten pospiech ? Nawet jak dostanę grę po tygodniu to i tak was dogonię i pozabijam online:p :p :p

Ostatnia edycja:

dienekes' shade

New member
Peek napisał:
W Mad Games'ach póki co mówią ze sroda.

Nie do końca. Mówią, że "KZ2 będą mieli najwcześniej w środę", a to duża róźnica. Jak pisałem wcześniej, moja rozmówczyni nie miała przekonania i do tego terminu, mimo że na aukcji pysznią się 24tym :rolleyes:

Ja też mam powody by nie lubić ŚG, ale podejście MG to lekka kpina, podobnie jak ich polityka cenowa. I ma to odzwierdciedlenie w ilościach sprzedanych na allegro kopii KZ2. Całe... ZERO :mrgreen:

Alucard1984

New member
Troszkę nie w temacie dla ochłody tej gorączki... już tylko jeden dzień ! :D otóż w nowym psx extreme są recki kilku pozycji na które czekałem/liśmy... Przedstawia się to mniej więcej tak :
Resident 5 : 9-
Sacred 2 : 7 + (ocena wstępna)
Shellshock 2 : 6 +
ojciec chrzestny 2 i FEAR 2 : 7 +
SKATE 2 : 8

i to wszystko co dobrego w nowej gazetce... ogólnie lipnie to wyszło. Teraz po k2 , res 5 i sf 4 wątpię, iż pojawi się cokolwiek wartego uwagi... Szkoda, że Sacred 2 tak cienko się zapowiada bo miałem nadzieję na coś co wypełni lukę po Diablo ;) Co do samego godfathera i strachy na lachy widać że takie miernotki powychodziły a skate to nie moja bajka więc nie oceniam ;p coś czuję że w środę w całej Polsce zanotuje się bardzo wysokie zużycie prądu jak wszyscy odpalimy nasze czarnule... STREFA MACANIA SOON... Idę podczytać oko jelenia i poodliczać sekundy hehe

arsenal

Moderator
VIP
Do Carrefoura standy promocyjne K2 już dotarły. Gier jeszcze nie ma. Obsługa nic nie wie o przewidywanej cenie gry.

beamer

Banned
Widziałem gazetkę Carrefour. Faktycznie, Killzone 2 - 169 zł!!!

Gry ekskluzywne na PS3 z reguły są tańsze. Np. LBP już w kilka tyodni po premierze chodziło w Gdyni za 120 zł. Tak samo MGS4 (w wakacje już chodziło po 130 zł), seria Motorstorm, Uncharted, Resistance 2 (120 zł), Gran Turismo 5: Prologue (od razu około 100 zł), WipeoutHD, Warhawk i Siren: BC (znakomite gry dystrybuowane poprzez PSN za 60-100 zł) i inne.

Drogie (200 zł i więcej) pozostają tylko gry z dodatkami sprzetowymi: Buzz Quiz (4 buzzery), Eye Toy Judgement (kamerka + karty), Time Crisis 4 (pistolet), Singstar (z 2 mikrofonami w zestawie) etc.

Dumping??? A może "100% czystość" PS3 robi swoje, dzięki czemu rynek oryginalnych gier PS3 jest silny, masowy i konkurencyjny i to nawet w takim kraju jak Polska!

Ostatnia edycja:

DOMEL9

New member
Bez reklam
Ja zakupiłem za 179 peelenuf w lokalnym szopie i czekam kiedy bedzie do odebrania. Duża sieć może podyktować sobie takie ceny. Lepsze to niz MM gdzei ciągle COD5 po 250 zika - żenada po prostu 8)

Do góry