z przejeżdzającą karetką i szczekającym psem za oknem 
No dokładnie krzysiek1980 Dynamic EQ i Dynamic Vol daja niezłego kopa. Co do centralnego ten u mnie bardzo przyjemnie gra.
A jakie Listening mode uzywasz to ogladanie TV????
A na subie mam dobrze pokretła ustwione phase na 0/ Frequency na 240Hz???
Hej Krzysiek a powiedz te polepszacze to tez można ustawić samemu czy to wszystko ustawia mikrofon? I mam romans mozesz napisac mi gdzie u ciebie dokladnie w menu sa te polepszacze to może przy okazji w sklepie się pobawię tym jak da radeU mnie tez jest mikrofon i można cos poustawiać ale niestety lekko mowiac to srednio wychodzi mojemu staruszkowi
a większego już nie szukam to naprawdę potężny centralny jest 67 cm szer. , 24 cm wys. gleb. 32 cm, moc nominalna 170 W, efektywność 90 dB także naprawdę jest ok, ale jakbym miał miejsce to kupiłbym tego monstruma 690 dla większej jeszcze przyjemności
![]()
lolek
Armanig dzisiaj odebrałem centralny paradigm reference studio CC-590v5 i pwoiem ci ze ten mój głośniczek wazacy zaledwie niecale 18 kgnieźle daje..... ale musi pograc ze 200 godzin i będzie ulozony za potora tygodnie biore podlogowki... ale musze komus zwrocic honor bo kiedy spisałem ze centralny może być nie za duzy glosnik jednak się mylilem i to bardzo.... jakbym miał miejsce to nawet bym kupil model większy niestety tamten już jest szerszy i niemiałbym jak go zmiescic w mój stolik .... ale był kiedyś gość on najpierw kupil model nizszy od mojego w sensie mniejszy , po jakism czasie kupil taki jak ja mam a potem kupil ten jawiekszy z serii i mi proponowal ze jak mi się zmieści to zebym tez bral największy
ale niestety nie ma miejsca ale dochodze do wniosku ze centralny glsonik to jednak bardzo wzny jest w kinie....
Armanig weź mi napisz co to sa te ulepszacze Dynamic Volume i audyssey i od czego to zależy jak to sie ustawia ? W moim staruszku nawet nie patrzyłem czy cos jest takiego a jak za miesiąc będę miał nowy amplituner to trzeba będzie i tym sie chyba pobawic.....
lolek