marcin1980
Member
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, mam przeprowadzić jeszcze raz kalibrację tylko dla suba czy po prostu od początku dla wszystkich głośników?
No to chyba koniec zabawy z kalibracją, fronty na -0.5, centralny na -5.0 i sub na -1 ale żeby to osiągnąć musiałem skręcić suba na godzinę 9.
Fronty co prawda nadal ustawia na large a po zmianie na small odcięcie na 40Hz. Po ręcznej zmianie na 80Hz jest jakby lepiej także już nie kombinuję. Dzieki raz jeszcze za pomoc
......czy to coś psuje w kinie?.......
A mógłbym sie dowiedziec czemu fronty w kinie na small i 80hz a nie large ? nawet jesli posiadamy porzadne i mocne fronty? czy to coś psuje w kinie?
To poprosze jeszcze o podpowiedz jak to ustawić na onkyo 646 zeby w kinie były na small a w stereo na large(bo zakaładam ze wstereo mają byc jako large? , da sie na nim tak ustawić? bo nie chce co chwile zmieniac w ustawieniac. Głosniki to zensor 7
Tak zrób.Ja tak robię jak mi wycisza fronty w Onkyczywiście jak nie masz innych nastawów....podkręcę proporcionalnie każdą kolumnę np. o 3db w celu podgłośnienia ...