Ja uciąłem głowę Na wszelki wypadek ;P Za dużo to zboków ;P Właściwie to wystarczy jeden nie, Krzysiek1980? ;P ;P ;P ;P ;P
A sesja była na mmsach "Kochanie, które bikini kupić?". Akurat lecieliśmy na Kretę za kilka dni ;P
krzysztofradio chyba będzie musiał zmienić tytuł wątku i dodać nową sondę ---> Jakie bikini mają Wasze Anie
Jeden nowy avatar a tyle postów w dwóch wątkach na różnych działach forum się posypało
Nic tak nie ożywia dyskusji jak wątki kobiece
Ja uciąłem głowę Na wszelki wypadek ;P Za dużo to zboków ;P Właściwie to wystarczy jeden nie, Krzysiek1980? ;P ;P ;P ;P ;P
A sesja była na mmsach "Kochanie, które bikini kupić?". Akurat lecieliśmy na Kretę za kilka dni ;P
Ze co?, że niby ja zbok? Ja tam swojej nie wstawię, już mam jej dosyć oglądając na co dzień, a jeszcze na forum jak miałbym oglądać w avatarze to już by była przeginka Może Armanig wstawi?, pewnie ukrywa tam jakąś ślicznotę.
A czy ja powiedziałem że mi nie zależy?, po prostu to nie jest ideał z moich marzeń jesli chodzi o wygląd. Dobrze mi się rozmawiało, jest inteligentna i ogólnie ok. Taki typ dobrej kumpeli. Ale wiadomo, facet jest wzrokowcem
No bo tak jedziesz dzis.. Krzysiek zadko kto z nas ma mozliwosc posiadania partnerki jaka mu sie naprawde podoba. Kazdy chce zgrabna, szczupla, madra, zadbana i gustownie ubrana tylko ze takie tez maja wymagania co do facetow. Jak to ostatnio w klubie moj kumpel wystartowal do jednej i wrocil szybciej niz sie spodziewalem, bo mu powiedziala ze go nie stac na nia..