więc mnie się Onkyo kojarzy z wiejskim amplitunerem
dopiero 616 w yamaszce było zdecydowanie wcześniej. Kto teraz korzysta z USB? jednostkiMa 2 wyjścia HDMI. Np. model 616. Co do pre-out to owszem nie ma. Ale po co? Gra lepiej w stereo, niż każdy wzmak stereo. Proste
No dobra, wygrałeśA które jajka wybierasz? Wiejske czy z hipermarketu? Tak samo z Onkyo. Brzmienie jest krystaliczne jak strumyk na wsi. Nie industrialne. Ech. Jak możecie pisać o Onkyo jak nie macie go na co dzień?
tak samo jak można pisać o innych markach nie mając ich na co dzieńNo dobra, wygrałeś
To raz, a dwa, ja jestem ciekawy (zgodnie z tym co proponowali koledzy) jak wypadaja proporcje w przypadku wartosci sprzetu. To tez duzo nam powie. Krzychu mial zrobic ankiete...
Zmieniajac troche temat, mi sie marzy od lat jeden Pionek, pisalem juz o tym kiedys, ale przypomne:
Pioneer SC09TX, dla niego porzuce Marantza i zbuduje cala linie, lacznie z BR, tylko nie za ta cene jaka byla przyjeta. Byl kiedys na ebayu, prawie moj, bo i cena rewelacyjna, ale zapomnialem kliknac i poszedl.
Do dzis pluje sobie w brode.
To było w formie droczenia siętak samo jak można pisać o innych markach nie mając ich na co dzień
dopiero 616 w yamaszce było zdecydowanie wcześniej. Kto teraz korzysta z USB? jednostki
P.S oj tam oj tam
Yamaha dwa wyjścia HDMI i usb z tyłu miała 2007 roku Onkyo wtedy dopiero dowiadywało się cóż to za twór
Chcesz nam wmówić, że jesteś zadowolony ze swojego ampli? tutaj bym musiał napisać "hehe" tylko bez obrazyhehe coś w tym musi być. Bardziej był bym nie zadowolony posiadając sprzęt w ciemno a potem uświadamiać sobie wyższość innych