ja nie porównywałem marantza nawet nie był odpalany hehe. Nie faworyzuje marantza bo go nawet nie posiadam hehe. Ja brałem pod uwagę tylko onkyo denona, yamahe i pionka. Bo bardzo podobne ceny. Gdzie yamaha dała mi więcej funkcji i możłiwości. A o znacznie wyższych modelach się nie wypowiadam bo nie słuchałem, słyszałem tylko że pionki wyżej już grają i oferują więcej, bo 922 dla mnie w tym przedziale za ubogi. Cena nie adekwatna do rzeczywistości.
A i Pioneer sc2022 jest już droższy od Marantz sr 5006 więc tym bardziej bym go nie odsłuchiwał hehe. Ja nie skakałem po modelach zgodnie z windą tylko z godnie z ceną, ale ktoś nie potrafi tego pojąć. Dla mnie pionek to jedynie z wyższych modeli ewentualnie bo klasa średnia kompletnie mi nie odpowiada pod wieloma względami
A i Pioneer sc2022 jest już droższy od Marantz sr 5006 więc tym bardziej bym go nie odsłuchiwał hehe. Ja nie skakałem po modelach zgodnie z windą tylko z godnie z ceną, ale ktoś nie potrafi tego pojąć. Dla mnie pionek to jedynie z wyższych modeli ewentualnie bo klasa średnia kompletnie mi nie odpowiada pod wieloma względami
Ostatnia edycja: