No i dlatego takie gadanie ktory amp jest najlepszy nie ma wiekszego sensu bo takiemu Krzyskowi np. nie pasuje Denon i wg niego gra kiepsko a drugi pisze ze w porownaniu do innych denon ma najlepsze stereo. Kazdy ma swoj gust a gust jak tylek kazdy ma swoj. Jeden zwraca uwage na liczbe wejsc i wyjsc, drugi na brzmienie w stereo a trzeci na wyglad zew.
Coś w granicach 3k. Na pewno musi mieć pre-out. Nie powiem kusi mnie Marantz 5007 bo teraz jest w dobrych cenach. Tylko problem bo mojej żonie się strasznie nie podoba. Mnie się podoba i czuję że dźwiękowo też by mi podrasował. Na minus mały wyświetlacz, choć to kwestia przyzwyczajania. Rozważam też HK AVR370, Yamahę 775 oraz trochę droższy Denon X3000. Z jednej strony najbezpieczniej by było kupić X3000 bo znam dobrze brzmienie Denona i do tej pory mi odpowiadało. Z drugiej strony chętnie bym spróbował czegoś innego. Pewne jest tylko to że zakup u BN. Daje sobie tydzień i muszę coś wybrać.
Jeden zwraca uwage na liczbe wejsc i wyjsc, drugi na brzmienie w stereo a trzeci na wyglad zew.
Jak coś jest do wszystkiego, to jest do niczegoCzwarty, kupuje Marantza i ma wszystko w jednym
Jak coś jest do wszystkiego, to jest do niczego
Mnie zaskakuje twoja nagonka na Pioneera, chcesz powiedzieć, że masz lepszy ampli od np Pioneer lx 86, Pioneer lx 76 czy Pioneer lx 56?, to się mylisz.
KOlego, spokojnie, czy ja robie gdzieś nagonkę? WyluzujDlatego tak było, bo porównywałeś modele nie w swojej klasie. Czy to aby nie tutaj kolega Werf zamienił flagowy ampli Marantza na Pioneer?
No właśnie dwóch przedszkolaków, cały czas pisze tutaj o wyższości Marantza nad innymi markamiKOlego, spokojnie, czy ja robie gdzieś nagonkę? Wyluzuj Znowu jedno i to samo. Pisali Ci już koledzy cos na temat porównan, a Ty dalej upierasz się przy "flagowym" Marantzu. Nigdzie nie napisałem, że mam lepszy sprzet od kogokolwiek, nigdy też nie pisałem, ze Marantz jest najlepszy czy lepszy od Pionka i jestem daleki od takich porównań. Jeśli lubisz Pionka OK, Czy to czyni Cie lepszym lub gorszym? Mam wrazenie, ze to jakas ujma na Twoim honorze, że ktoś ma inne zdanie.
To nie jest temat do spierania się który sprzet jest lepszy. Tak robią przedszkolaki.
Pozdrawiam
No właśnie dwóch przedszkolaków, cały czas pisze tutaj o wyższości Marantza nad innymi markami