Niestety widzę że powraca OPCJA (nie chcesz plazmy panasa to wejdz sobie na inne forum) i tam zapytaj...
I bardzo dobrze, jak chcesz wchodzenia sobie w tyłek to śmigaj na forum LCD i LEDów, tam ktoś Ci na pewno wejdzie i poleci fajnego LEDa.
Za każdym razem dostaję info GT30 ,G30 ,VT30 gdzie wyraźnie zaznaczam że szukam LEDa i jest mi on potrzebny do tylko gier.
I to powinno już być wystarczającą zachętą byś sobie poszukał informacji na forum LCD i LED. Dlaczego koniecznie chcesz tutaj otrzymać taką odpowiedź? Gdzie indziej jest źle czy co?
A kwota 4,5tys + - chyba jest wystarczającą do podania choć 1 modelu który by sie nadawał do gier podałem np philipsa PFL 9705 ma on laga niskiego jak Plazmy Panasonica i chyba dlatego nie dostałem odpowiedzi gdyż już główny argument plazmy został zrównoważony (no wiadomo ta super czerń ale to jak pisałem nie dla mnie)
No fajny ten Phil, jak chcesz LEDa to bierz Phila.
Na forum udziela się dużo osób mających po parę tys postów (czyli muszą się choć trochę znać na rzeczy) ciężko mi jest zrozumieć jak to możliwe że nikt nie zna LEDa który był miał niski input lag normalnie szok pełna profeska panowie.
Nikt Ci nie poleci syfu z niskim tylko input lagiem, nie tędy droga.
Już od dawna przeczuwałem że nie dostanę sensownej odpowiedzi na tutejszym forum więc i tym razem nie oczekuję ale i tak...
...Pozdrawiam
Cóż za bzdury do kwadratu, ochłoń kolego bo strasznie bredzisz.
Dlaczego skoro masz do wydania 5K na telewizor, nie weźmiesz sobie prezentacji od KiKiego we własnym domu, na własnym słonku i nie sprawdzisz, który to fantastyczny LED rozwali w drobny mak te nasze GT30, G30, VT30? No właśnie, ciężko mi zrozumieć jak to możliwe, że nie chcesz wybrać tego najlepszego możliwego sposobu wyboru TV...
Pozdrawiam,