Jak to się miotam w zeznaniach cały czas pisze jedno i to samo (no chyba że znowu inaczej zrozumiałeś?) sprawdzałem GT30 już parę razy niestety w sklepie jednak spędziłem na tym chwile czasu i żadne piszczenie buczenie,migotanie czy co tam jeszcze ludzie słyszą lub widzą w tym TV mi nie przeszkadza tak samo jak to żeby ją użytkować najlepiej wieczorkiem to czyni ją hmm jedynym sensownym wyborem??? Ale póki co nie jest ponieważ nikt nie jest w stanie napisać jakie są skutki uboczne grania po 8-10godz w jedną grę codziennie ja wiem że Ty piszesz że jest to problem marginalny ale czy nikt co ma plazme panasa nie miał takiej sesji w żadną grę i nie może mi z doświadczenia napisać jak to wygląda w praktyce ?
Tak więc nie wiem gdzie Ty tu widzisz gubienie w zeznaniach ale cóz masz do tego prawo jak i do swojego zdania jak już ustaliliśmy.
Uspokójmy troszkę dyskusję;
dla mnie tak to wygląda, że nic Ciebie nie przekona do plazmy bo zawsze będziesz bał się wypaleń i tylko wypaleń bo wszystko inne Ci w plazmie pasuje i się temu ostatniemu wcale nie dziwię
opcorn:
Wpadnie tu ze dwóch gości i powie, że nie ma wypaleń - bierzesz wtedy plazmę? Tylko o to chodzi? Zaufasz im tak po prostu? Nie sądzę...
Post powyżej ewidentnie pokazuję że nie ja mam problem z wyrażeniem myśli w sumie to sam sobie odpowiedziałeś pisząc Może i tak, ale skoro może i tak to jak bez opanowanego czytania ze zrozumieniem masz obiektywnie stwierdzić czy ja mam problem z wyrażaniem swoich myśli , to jest ewidentne zaprzeczenie samemu sobie.
A już myślałem, że uda się uspokoić dyskusję...
Stary obudź się!!
Jadę punkt po punkcie ale i tak nie wiem czy jest szansa, że zatrybisz:
Może i tak odnosiło się do Twojego stwierdzenia o sobie, że umiesz czytać ze zrozumieniem (podobno - stąd napisałem, że może i tak); dalsza część tego zdania również dotyczyła tej samej osoby czyli Ciebie - jakim cudem odnosisz to do mnie? Dla mnie wniosek jest prosty - nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.
Dla pełnego obrazu:
(...)
może i umiesz czytać ze zrozumieniem, ale NIE POTRAFISZ POPRAWNIE WYRAŻAĆ SWOICH MYŚLI .K.R.O.P.K.A.
Ok akurat ta sprawa mnie najmniej interesuje więc zapisz sobie plusik w tej kwestii
+
Nie schlebiaj sobie.
Pozdrawiam
+
Pozdrawiam,