Ale o czym Ty do mnie rozmawiasz?
Pffff
Co mnie interesuje czy ktoś to potwierdzi?
Ciebie może nie interesuje ale chyba nie o to chodzi na FORUM czyż nie panie mega majster ??? Tu wchodzą ludzie żeby się czegoś dowiedzieć a nie zaspokoić swoje emocjonalne potrzeby potwierdzenia swojej jedynej słusznej teorii Ty ewidentnie do tego używasz forum. No ale żebyś się nie czepiał to napiszę wprost POTWIERDZENIE przez kogoś innego miało na celu doinformowanie potencjalnych kupców a nie zaspokojenie Twoich emocjonalnych potrzeb.
Słyszałeś kiedyś o czymś takim, że ktoś może mieć swoje zdanie w jakimś temacie?
No właśnie słyszałem i trzymam się swego zdania (jednocześnie nie neguję Twojego zdania co do plazm jako najlepszych do grania)
Spieramy się tylko o wypalanie (przynajmniej mi się tak wydaje może źle interpretujesz moje wypowiedzi i stąd te niepotrzebne posty??) I już w poprzednim poście napisałem ze będziesz się trzymał swojego zdania i dobrze bo chociaż wierzysz w to co mówisz więc nie wiem skąd w ogłole to całe pytanie do mnie.
Co się tak czepiłeś tego Wy? My, czyli Ci co Tobie tu nie polecają LEDa, już jarzysz?!
W ostatniej kwestii nawet się z Tobą zgodzę to dziwne że nie zdecydowałem się jeszcze na prezentację bo to chyba jedyna dobra opcja (za bardzo na Was polegałem i liczyłem na pomoc).
A co do prezentacji KIKIego to nie rozwieje ona moich obaw co do wypalania plazmy (no chyba że KIKI ma ochotę posiedzieć parę ładnych godzin u mnie i to dokładnie przetestować) a takie są bardzo często opisywane nawet na waszych super G30,GT30,VT30 (...)
O tych WY, MY mi chodzi, masz jeszcze jakieś podobne pytania?
Rzeczywiście trochę to poplątane ale chwilka rozpiszę Ci to (bo ewidentnie masz problem z czytaniem ze zrozumieniem) i zaraz zrozumiesz
Gdy pisałem że za bardzo na Was polegałem chodziło mi o moment kiedy pisałem pierwszy post na tym forum albo jeden z pierwszych wyglądało to wszystko (FORUM) profesjonalnie i wtedy myślałem że napisze raz drugi ktoś mi poda 2,3 modele wybiorę jeden z nich i tyle (ahh ta naiwność).
O ,,Waszych,, G30 ,GT30,VT30 też nie wiesz o co mi chodzi ??? To przecież wygląda jak jakaś religia Panasonica to co się dzieje na większości stron o podobnej tematyce.
Tak więc pisząc ,,Waszych,, to była ironia (Wpisz sobie IRONIA na Wiki znajdziesz na bank

)
I chyba jeszcze jednej istotnej rzeczy nie rozumiesz.
Gdy na pytania odpisywał mi Kiki i widział że chcę LEDa to nie pisał ,,dogrzej sobie plazmę i użytkuj jak chcesz ,, tylko podał Sharpa 830 widziałem że poleca go większości osób pytających o LEDa więc też drążyłem temat po czym podał mi następne modele które ewentualnie mogły by mi przypaść do gustu.
Don111 wydaje mi się że też stara się zrozumieć moje WOŁANIE o LEDa sam ma LEDa ewidentnie pisze że jak będzie się przerzucał to na plazme to też mi daję do myślenia że te LEDy super nie są i jest to dla mnie w jakiś sposób wartościowa odpowiedz gdy sobie na spokojnie to przemyślę wszystko.
No i 3 użytkownikiem jaki stara się mi pomóc jesteś właśnie Ty no ale czy posty w stylu ,,dogrzej sobie plazmę i użytkuj jak chcesz ,, ,,G30,, ,,GT30,, ,,Tylko plazma,, ,,VT30 ,, klasykiem dal mnie jest też jak ktoś pyta jak ma ustawić obraz bo mu samsung LED smuży i Twój post
Najprostsza metoda to zmienić TV na plazmę
ja wiem że dla Ciebie to może być śmieszne przypuszczam że nawet bardzo ale jak pisałem tu wchodzą ludzie się czegoś dowiedzieć a nie czekać aż ktoś sobie będzie z nich żartował więc nie dziw się że nie uważam Cię za miarodajne źródło informacji.
W sumie to bawi mnie ta cała sytuacja gdyż z mojej strony wygląda na to że nie masz argumentów ale twardo mi odpisujesz licząc właściwie nie wiem na co . Podejrzewam ze identycznie to może wyglądać z Twojego punktu widzenia i dlatego też nie chce prowadzić tej dyskusji dłużej niż potrzeba no chyba że pędzisz do 7tys postów żeby bardziej się uwiarygodnić na forum jako Dr.Masta j
Pozdrawiam