Hej ja poszukuje czegoś takiego:, prośba o pomoc:
odległość od ekranu: 1,5-1,75 metry
jak słońce świeci w pokoju: po kątem 90stopni do lini widz -tv
Jak duży jest pokój: 2,5x4
jaki masz obecnie telewizor: brak
jakie programy najczęściej oglądasz: piłka nożna, filmy, sygnał sd, gry ps3, komputer
więcej oglądasz w dzień czy wieczorem: dzien/noc
oglądasz przy świetle czy wolisz bez: wole bez,
matryca błyszcząca czy matowa: wolalbym matową
preferowana wielkość telewizora: 32 (siedze okolo 1,5m od tv wiec wiecej chyba lepiej nie brac)
preferowana marka: Mysle nad samsungiem d5500 (ale mam wrazenie, ze bedzie strasznie odbijał pokj przy słonecznym dniu), idealne było by sony ex500 ale dostepne jest tylko 40cali a to troche duzo jak na 1,5metra i sygnał ktory bedzie tez sd, zaintersował mnie ex720 ale płace tam za 3d które mnie ani parzy ani ziębi
czego nie lubisz w telewizorach: input laga
jakie urządzenia będą podłączone: PS3, komputer, kablówka sd
ile % do telewizji a ile % do innych urządzeń: 50% PS3, 30% komputer, 20% telewizja
siedzicie na wprost telewizora czy również z katów bocznych: na wprost, max kąt 25
czy ważne jest wifi: nie musi być
czy będziesz korzystać z widgetów: obejdę się bez żalu
czy chcesz serfować w internecie z poziomu telewizora: nie potrzebuje tej funkcji
czy chcesz korzystać z serwisu Ipla , Iplex, tvscreen - VOD: nieprzewiduje
czy USB ma mieć czytanie filmów z polskimi znakami: nie
musi mieć 3D : nie kręci mnie to
ma mieć slot na karty SD: nie trzeba
ma mieć tuner DVB-S: tak
jakimi złączami: hdmi, usb, jedno euro
jaki masz sygnał: telewizja cyfrowa ile programów HD: null, zero ale bede ogladal filmy z bluerayów
ma stać czy wisieć: najpewniej zawisnie
jaka klasa cenowa : chciałbym cos poniżej 2000, ale jesli coś dobrego to moge dac więcej.
Sprawa o tyle pilna, że chciałbym go nabyc na weekend - rozłozyla mnie choroba i pewnei bedzie sylwester pod znakiem grania - help
help