Jakiej pomocy? Argumentów masz w tym wątku całą masę, jeśli tego nie widzisz to nie dziw się, że ktoś może zareagować tak a nie inaczej.
Być może post pisałeś z przymrużeniem oka ale tego oka nie przymrużyłeś
a nasze szklane kule akurat są w serwisie.
Co jest trudne? To, że każdy napisze Ci jak on sam to widzi? To jest akurat łatwe i o tym możesz w tym wątku poczytać.
Cały problem polega na tym jak Ty to będziesz widział a nie jak widzą to inni.
I w tym momencie to już robi się trudne nie?
Ja na mojej plazmie input laga nie widzę, green ghostingu również nie widzę, krzywych konturów tym bardziej nie widzę, nic mi się nie wypala bo to bzdury takie same jak duże zużycie prądu.
I co już lecisz do sklepu kupować plazmę po takiej opinii?
Ja nie polecam tego robić, polecam natomiast poprosić KiKiego o prezentację we własnym domu i tam wybierać w ciszy i spokoju.
Ja się wypowiadam na temat plazmy bo dla mnie LCD to w ogóle nie jest telewizor, to jest lampa i cytuję: "gały mi wyjdą z orbit bo obraz jest tak jaskrawy, sztuczny i kontastowy. LCD - odpadaja." Jak tu pisać, że to bzdury jak to najprawdziwsza prawda
Pozdrawiam,
Być może post pisałeś z przymrużeniem oka ale tego oka nie przymrużyłeś

Co jest trudne? To, że każdy napisze Ci jak on sam to widzi? To jest akurat łatwe i o tym możesz w tym wątku poczytać.
Cały problem polega na tym jak Ty to będziesz widział a nie jak widzą to inni.
I w tym momencie to już robi się trudne nie?
Ja na mojej plazmie input laga nie widzę, green ghostingu również nie widzę, krzywych konturów tym bardziej nie widzę, nic mi się nie wypala bo to bzdury takie same jak duże zużycie prądu.
I co już lecisz do sklepu kupować plazmę po takiej opinii?
Ja nie polecam tego robić, polecam natomiast poprosić KiKiego o prezentację we własnym domu i tam wybierać w ciszy i spokoju.
Ja się wypowiadam na temat plazmy bo dla mnie LCD to w ogóle nie jest telewizor, to jest lampa i cytuję: "gały mi wyjdą z orbit bo obraz jest tak jaskrawy, sztuczny i kontastowy. LCD - odpadaja." Jak tu pisać, że to bzdury jak to najprawdziwsza prawda
Pozdrawiam,