za mało danych:
podaj jakie masz warunki : odległość od ekranu ? jak słońce świeci w pokoju ? Jak duży jest pokój ? jaki masz obecnie telewizor? jakie programy najczęściej oglądasz? więcej oglądasz w dzień czy wieczorem ? preferowana wielkość telewizora? preferowana marka ? czego nie lubisz w telewizorach? jakie urządzenia będą podłączone ? ile % do telewizji a ile % do innych urządzeń ? siedzicie na wprost telewizora czy również z katów bocznych ? Czy ważne jest wifi ? czy USB ma mieć czytanie filmów ? jakimi złączami ? jaki masz sygnał ? ile programów HD ? ma stać czy wisieć ? jaka klasa cenowa
1. jakieś 2 metry do grania i jakieś 3 do oglądania
2. pokój jest ciemny (często zasłonięte rolety)
3.obecnie mam 20 cali i gram na tym z odległości czasami 3m
4.preferowana wielkość 37-42 cali max
5.preferowana marka to ta która jest godna uwagi,nie znam się
6.podłączony będzie Xbox 360,PS3 i Cyfra +, do oglądania filmów dodatkowo laptop
7.50% granie 50% TV
8.głownie siedzę wprost do telewizora
9. wifi w tv a co to da? prawda jest taka że nie znam tej technologi w tv i nie wiem do czego się przydaje w przypadku tv
10. fajnie było by gdyby czytało filmy z usb a jak nie to podepnę przez HDMI do laptopa
11.głownie HDMI złącza,ewentualnie VGA do Xbox-a
12.sygnał nie wiem jaki mam bo dopiero planuję zakupić cyfrę +
13. będzie stał
14. do 2500-3000 zł max
a dokładnie np. do 700 euro
zakup był by w Irlandii
HOME : Powercity Electrical - LCD DVD Digital Camera Laptop Washers Fridges Cookers (np.)
lub Pixmania gift ideas, buy online, laptops, electronics,home appliances, toys and more! - Ireland
ps. sorka myślałem że scali posty....
Ostatnia edycja: