Niestety nie można bezkarnie zrezygnować z UPC po wzroście VAT.
Szkoda
Niestety nie można bezkarnie zrezygnować z UPC po wzroście VAT.
Rush HD miał być wyłączony w styczniu, a tymczasem 29-go wieczorem był, a 30-go już go nie było. Zadzwoniłem do BOK, powiedzieli że coś im się zawiesiło i zaraz to naprawią, ale nadal do teraz nie ma sygnału.
Z kolei z powodu wyłączenia od stycznia kanału Rush HD można rezygnować też z pakietu Super HD.
Pełen pakiet C+ z HD bez upustów kosztował 40 zł od nowego roku kosztuje 41 zł więc tu jest OK problem jest w innym miejscu, promocje są zdecydowanie gorsze i ti jest pies pogrzebany a raczej UPC.
Szansy nie ma żadnej. Zapomnij o czymś takim w UPCja ma takie pytanie, czy jest szansa aby UPC udostępniło wyjście LAN w dekoderze cisco, jeżeli tak to kiedy?
Na TVP1 HD ma wyłaczność "N" ciekawe czy dotyczy ona także kablówek. Jeśli tak to jest to strzał w kolano ze względu na ograniczenie zasięgu odbiorców.
Witam wszystkich, jestem nowy na tym forum i na wstępie mam małe pytanko techniczne.
Mam dekoder Mediabox z nagrywarka Philips DCR8111/91 z softem 4.0.0.3E2 w sieci UPC.
Czy jest możliwość nastawienie w zarządzaniu poborem mocy czasu mniejszego niż 30min. Chciałbym żeby przechodził do Stanby po 5min
czytałem o tym samsungu c8500 kolego i naprawde dowiedz się zanim cos napiszesz - on nie ma mozliwości zgrania nagranych materiałów!!!!
jest tez którys tv samsunga który umozliwia nagrywanie z tunera ale nagrywanie jest kodowane przy pomocy numeru płyty głównej tv - wymiana płyty i juz nic nie odtworzysz
apropo polsatu to zajrzałbys do instrukcji a nie brednie wypisywał:
2½’’ DYSK TWARDY
Szyfrowane nagrywanie TS: Nagra PRM lib
Interfejs SATA
Poziom hałasu: <30 dBA
czyli szyfrowanie za pomoca karty - zapomnij o zrobieniu z tym czegokolwiek
teraz zadam ci bardzo ważne pytanie - jak sobie wyobrazasz że ktos płaci kase za dostęp do kodowanego HBO HD i nagrywa sobie powiedzmy film w niezłej jakości a potem go beszproblemowo zrzuca na komputer i robi z tym co chce?
wyjasnij mi ta kwestię i prosze nie pisz bzdur
niestety minimalny czas to chyba 30 min. też próbowałem ustawić niżej , ale cały czas wraca do 30