To calkiem prawdopodone iz tvp podpisala umowe z upc. Dowodem tego moze byc iz od piatku kanal tvp 1 nadawany jest w upc cyfrowym z prawopodobnie satki w pelnym 16/9 ,a nie jak do bylo do tej pory z analogu w letterbox.
Jak twiewrdzą nasze źródła, Telewizji Polskiej w ostatnich tygodniach udało się podpisać kilka umów z operatorami (m.in. na TVP HD). Niewykluczone więc, że TVP HD jeszcze przed Mundialem pojawi się także w ofercie kilku dużych graczy (m.in. Cyfry+, UPC Polska, Aster czy Vectra). Operatorzy zapowiadają powiększenie oferty kanałów HD, ale nie zdradzają szczegółów.
Naucz się czytać ze zrozumieniem. A potem baw się w bany.Brodacz może mały konkurs??
jeżeli mój news się sprawdzi przyjmujesz bana jeżeli news się nie sprawdzi to ja dostaje bana co ty na to??
Dokładnie :bober:nie trac czasu na brodacza
he he zauwazylem ze niedawno udzielil sie tam sam prezes SIMON BOYD ,wiec chyba warto tam zajrzec i popytac sie UPC o EUROSPORT HD,TVP HD,TVP SPORT i nietylkoUPC na Facebooku obiecuje odpowiedzi na pytania od abonentów. Ciekawe czy na wszystkie. Hehehehe.
Ups, ciśnienie rośnie...Gracjan proszę zdradź więcej szczegółów Będzie mundial w HD w UPC?
Ja jestem w zasiegu mam dekoder HD, a jakos niema na dekoderze kanalu 933