W tym 5,99 pakiet bezpieczeństwa. Bo sama tv 90 a net 81.@ actchris
ja za dokładnie 177zł mam maxHD + 25MB + pakiet C+
W tym 5,99 pakiet bezpieczeństwa. Bo sama tv 90 a net 81.@ actchris
ja za dokładnie 177zł mam maxHD + 25MB + pakiet C+
W tym 5,99 pakiet bezpieczeństwa. Bo sama tv 90 a net 81.
Wicuch, wcześnie też tak samo było...
Czekam teraz na kanały n-ki i oczywiście nowe kanały HD, które mają się pojawić na przełomie marca i czerwca. Jak UPC się nie postara to nie przedłużę z nimi umowy(umowa kończy mi się na początku lipca).
Bądź tak łaskawy i podaj jeszcze w którym roku w/g Ciebie ta zmiana nastąpi...Ja myślę, że będzie to przełom kwietnia i lipca![]()
Przysłoń czubek pilota by telewizor nie zareagował na komendę i naciśnij guzik Tv. Teraz możesz śmiało ustawić głośność telewizora, po całej regulacji wciśnij na pilocie guzik UPC aby powrócić do sterowania dekoderem HDCzy komuś udało się zmieniać głośność telewizora pilotem od UPC (nagrywarka+hd)? Istnieje możliwość użycia przycisku tv na pilocie, ale kończy się to tym, że automatycznie wybiera mi źródło AV1, a nie zostaje na HDMI i tracę obraz :/
Czy komuś udało się zmieniać głośność telewizora pilotem od UPC (nagrywarka+hd)? Istnieje możliwość użycia przycisku tv na pilocie, ale kończy się to tym, że automatycznie wybiera mi źródło AV1, a nie zostaje na HDMI i tracę obraz :/
no wlasnie panie brodacz i cala UPC ,podobno 20ego marca mial ruszyc nowy pakiet HD ?![]()
Dobrze, że pamiętają o stałych klientach. W końcu jakieś promocje będą obowiązywać na ten nowy pakiet. Najlepsze byłoby rozwiązanie tak jak teraz jest z pakietem Extra sport. Przy wyborze pakietu select jest on dodatkowo płatny, a abonenci posiadający pakiet max mają kanały extra sport za freeNie wiem skąd masz te informacje ale nigdzie nie pisałem o 20.03. Mogę jedynie zapewnić , że w tym pakiecie nie będzie Eurosportu HD. Włodarze Eurosportu chcą takiej kasy za HD, jakby ten program oglądali wszyscy abonenci po 25 i pół godz. na dobę. Jednak zapewniam, że nowe rozwiązania jakie zaproponuje upc będą dla większości klientów (szczególnie nowych) doskonałym posunięciem (realna obniżka kosztów HD), ale i starzy będą mogli tak zmodyfikować swoje pakiety by nie było to bolesne dla kieszeni.
Na nastepna olimpiade zapewne sie wyrobia z Eurosportem HD, wiec spoko....Dobrze, że pamiętają o stałych klientach. W końcu jakieś promocje będą obowiązywać na ten nowy pakiet. Najlepsze byłoby rozwiązanie tak jak teraz jest z pakietem Extra sport. Przy wyborze pakietu select jest on dodatkowo płatny, a abonenci posiadający pakiet max mają kanały extra sport za freeOby na Święta znowu coś ruszyło. Szkoda tego Eurosportu HD
może jednak coś wymyślą i ten kanał jak i Eurosport2 HD znajdą się w ofercie UPC.