nikomu ponizej 30zl nie udalo sie wynegocjowac?
30 zł jest Canal+ z opcja HD, można obniżyć do 24 zł bez HD.
nikomu ponizej 30zl nie udalo sie wynegocjowac?
Ja placilem do tej pory podobnie jak inni, czyli 20zl za C+ HD. Promocja sie skonczyla, wypowiedzialem pisemnie umowe, dostalem propozycje na 30zl, ale nie skorzystalem. Pani powiedziala, ze taniej sie nie da, wiec sie pozegnalem z C+.
tak, tak ... szkoda tylko, że nie da się skasować ustawionego programu do nagraniaMożna już programować nagrywanie przez net.
tak, tak ... szkoda tylko, że nie da się skasować ustawionego programu do nagrania
Mi po 7 miesiącach podnieśli opłatę za Super HD. To co teraz trzeba do nich dzwonić, że chcę zrezygnować i niech przełączają do działu utrzymania klienta - tam poproszę o lepszą stawkę za to i załatwione?
Ale to co nikt nie oddzwonił nic nie proponował? Potem włączyłeś Super HD w nowej promocji? Teraz jest 21zł po co mam płacić 26zł za to samo...
Proszę o radę, czy warto mi złożyć wypowiedzenie Przy nowej ofercie zrezygnowałbym z Canal+ i zwiększył internet do 50 Mb/s.
Witam mam pytanko czy można przerzucić nagrane programy np. na pendrive bądź na laptopa ? posiadam tuner UPC z nagrywarką Cisco ?
Czy ktos placi za canal plus w nowej ofercie mniej niz 30zl gdyz konczy mi sie umowa i nie wiem czy zgodzic sie na 30zl czy mozna z nimi cos wynegocjowac jeszcze?
Oto nowe koszty. Podłączenie 150 zł, Max PVR + 50 Mb = 150 zł + 20 zł SHD. Mam zatem lepszą propozycję. Max PVR + 50 Mb + TELEFON (do wyboru 240 min z komórkami albo darmowe wieczory po 18:00 i weekendy) = 160 + 10 zł SHD. Oczywiście instalacja ponownie 150 zł. Jeśli jesteś z W-wy to za ponowną instalację (na inną osobę) zapłaciłbyś mniej.