Mając jedynie internet w UPC mogę zamówić sobie pakiet c+ Pakiet Canal+ | Telewizja UPC
Nie muszę żadnych dodatkowych pakietów kupować?
Mając jedynie internet w UPC mogę zamówić sobie pakiet c+ Pakiet Canal+ | Telewizja UPC
Przydałaby się wreszcie wersja FULL PAKIET (wszystkie możliwe kanały) w UPC tak jak to ma Vectra, Cyfra+, Nka, cena do 150zł byłaby akceptowalna. Obecnie nie opłaca się brać wszystkich pakietów bo wyjdzie grubo ponad 200...
Jak 100zł? 100zł to ja płacę za Max HD bez PVR z Super HD, do tego net 25mbit za 40zł. A jak się ich pytałem o full pakiet kanałów to "oni nie mają" Może się nie zrozumieliśmy, przez full pakiet to ja mam na myśli wszystko co jest w ofercie, wszystkie hd, canal+, hbo, filmboxy itd.
Konczy mi sie paczka canal plus jakie promocje ktos dostal z upc negocjujac cene na ta usluge?
Konczy mi sie paczka canal plus jakie promocje ktos dostal z upc negocjujac cene na ta usluge?
To co pisze Rosool jest prawdą. Canal+ z HD po wypowiedzeniu umowy dają za 30 zł . Wcześniej "kuszą" promocjami za 33 zł i 32 zł. Niby nie dużo, ale jak można mieć. I od razu lepiej dzwoń do Działu Utrzymania Klienta (32 4949937), a nie sprzedaży bo tam zawsze mają droższe oferty i robią problemy. Taka dziwna polityka największego operatora - jak postraszyć, ugrasz więcej.