wyszczególnij te głopoty okrutne "ojejku jejku", zeby nie bylo kretactwa, masz je wypunktowac, bo zaraz bedzie , o czym on gada, ze bog wie tylko blabla, urabiajmy dalej... niech zabawa trwa.
Ale zeby nie bylo ci tak latwo mataczyc, odniose sie do jednego, o ksiazeczce i ze masz obowiazek ja poznac, hahaahaha, czlowieku za prawnika sie masz, moze powiesz mi ile powstalo nowych aktow prawnch w 2015 i ze kazdy obywatel musi sie z nimi zapoznac? bo jak wiesz, nieznajomosc prawa nie zwalnia z jego przestrzegania.
Na jakim ty swiecie zyjesz? po co kreujesz? nie wiesz, ze dzieki takim ksiazeczka, czy prawu maja nad toba przewage?
chcesz? to sie lada dzien zmieni ksiazeczki i bedzie 10 mozliwosci podpiecia, brudu, blura, hz, kontrastu wedlug uznania producenta, a i tak jedyne co reklamujacy zyskaja to ciecie kosztow zakupu nowego tv (czyt. jego agonii), nic wiecej, korpo nie bedzie stratna, a ty bedziesz mogl dalej wmawiac kowalskiemu ze cos wygral i hura hura nasz sukces. hahhahah
Odpowiedz: w 2015 powstanie okolo 28018 stron aktow prawnych co przez 365 dni daje 76 stron aktow prawnych dziennie wliczajac soboty i niedziele, tyle musialby przyswoic przecietny kowalski, zeby byc na codzien z prawem, ktore w polsce obowiazuje. Zrodlo - grantthornton, a tu masz wyjasnione jak dla dziecka:
https://www.youtube.com/watch?v=KNX-I_rKr38
i mam nadzieje, ze przyswajasz to prawo tak samo jak innym pleciesz o przyswajaniu "ksiazeczki" jakiejs korporacji, inaczej jestes hipokryta, robcie "bo tak trzeba, ale sam tak nie robie, ale wy musicie"
Niech ci myslacy zdecyduja, kto tu plecie bzdury i robi z innych polglowkow, zeby nie napisac ostrzej, bo post zostanie usuniety
Co chcesz poruszyc? lososia czy banki i twoj na papierze fundusz gwarancyjny 100k euro po wdrozeniu bailout?
lamaa...kolega lamusa