Zamierzam sobie trochę "piwkować" na urlopie, ktory akurat spędze w domu, także jakoś człowiek musi się uraczyć jak do niego dotrze w niedziele wieczorem że w poniedziałek nie musi lecieć do roboty
Za premierę GT 5 też wypiłem, bo bardzo na nią czekam
Przypomniałem sobie też wypowiedż szefa PR Sony, którą jakiś czas temu cytowałem. Mówił o premierze GT5 przed końcem tego roku. Mam nadzieje że miał na mysli rok kalendzarzowy a nie rok bilansowy w biznesie, którego koniec zgodnie międzynarodowymi standardami księgowymi przypada na koniec marca nastepnego roku kalendarzowego.
Tak czy siak, premiera GT 5 zbliża się, w pażdzierniku na PSP, a zaraz potem na PS3
Kolejne targi w Tokyo i tam zobaczymy jeszcze więcej na temat GT 5, które - mam nadzieje - skopie tyłki!
Z tego co zauwazyłem to wersja na PSP wygląda fenomenalnie, ale jednak odbyło się to kosztem liczby pojazdów w wyścigu. Zauważyłem że jezdzą tam maksymalnie 4 pojazdy. Podobnie w Forza 3 gdzie na wszytkich gameplay'ach doliczałem się maksymalnie tylko 8 aut. Wyścig Le Mans, 1,5 godziny jazdy w 8 sztuk może przebiegać trochę nudno. 16 aut online i offline bedzie tylko w GT 5