WitajcieJedna z możliwości: skorzystaj z Aptoide, APKPure lub APKMirror, wyszukaj, pobierz zainstaluj. Oczywiście musi być włączona w ustawienia możliwość instalacji aplikacji z nieznanych źródeł.
Witam. Mam dwa pytania. Czy na Chromecast 4.0 istnieje szansa do zainstalowania jakiegoś programu do IPTV (SmartIPTV)?
Jakie prędkości osiąga połączenie WiFi.
Witam. Mam dwa pytania. Czy na Chromecast 4.0 istnieje szansa do zainstalowania jakiegoś programu do IPTV (SmartIPTV)?
Mam łącze 300Mbps oraz AP Ubiquiti ac za ścianą na suficie i mój Chromecast 4.0 wyciąga stabilnie te 300 Mbps.Jakie prędkości osiąga połączenie WiFi. ...
Gdzie masz podłączonego tego Chromecasta? Pod jakiś ampli czy bezpośrednio pod TV?Siema
Dostałem wczoraj nie do androida 12 i działa mi dźwięk DTS. Wczoraj oglądałem film (kodi) ale nie skończyłem, dzisiaj odpalam i nie ma dźwięku. Tylko ja tak mam czy aktualizacja popsuła?
Pod amplituner, tak jak miałem przed aktualizacją. W ustawieniach ręcznych dźwięku ma dostępny DTS, ale nie działa. Jest cisza.Gdzie masz podłączonego tego Chromecasta? Pod jakiś ampli czy bezpośrednio pod TV?
HDR nie sprawdzę, bo padł mi TV, wyciągnąłem "z szafy" stary nie obsługujący HDR, więc nie zabangla tak czy siakU mnie np po aktualizacji nie działa HDR... Wczoraj siedziałem i grzebałem prawie 2 godziny i w żaden sposób nie chce działać. Na Android 10 nie było żadnego problemu.
Witam, też po aktualizacji do a12 nie zorientował się że nie działa HDR. Tv Panasonic ma większość app strumieniowych i wszystko jest ok, tym bardziej że wyświetla info o HDR i można wtedy regulować ustawienia HDR-u. No ale tym razem po aktualizacji chromo HDR nie działa. Katastrofa.Gdzie masz podłączonego tego Chromecasta? Pod jakiś ampli czy bezpośrednio pod TV?
U mnie np po aktualizacji nie działa HDR... Wczoraj siedziałem i grzebałem prawie 2 godziny i w żaden sposób nie chce działać. Na Android 10 nie było żadnego problemu.
Nie już to robiłem, nie działa.HDR działa tylko trzeba zaznaczyć w sekcji obsługi formatów opcje wyboru ręcznego wszystkich formatów a nie żeby było wybieranie automatyczne , po długich bojach do szedłem do rozwiązania![]()
Nie działa, a znam się na tym!Kolego działa nie pisał bym głupot gdyby nie działało, trzeba zrobić tak jak napisałem , tam jest dodatkowe ustawienie wyboru formatów video i jak jest ustawione na auto to jest tylko Dolby Vision a jak na manual i zaznaczona obsługa wszystkich formatow to przełącza się na HDR wrzócił bym screena ale sprzedałem go w poniedziałek i nie da rady.