Witam.
nie potrafię odszukać jak się aktualizuje zainstalowane aplikacje. Czy ktoś może podpowiedzieć?
Witam,
Czy ktoś ma rozwiązany temat podłączenia huba z ethernetem poprzez chromecast 4?
Zakupiłem taki USB-C hub na ethernet + 3 x USB-A 3.0 i za .. nie chce działać.
Też miałem problem z pilotem - pomogła ponowna konfiguracja-parowanie, z tym że najpierw trzeba przycisnąć przycisk znajdujący się bezpośrednio na Chromecast (jest mało widoczny przy diodzie). Być może już sprawdzałeś tą opcję, ale na wszelki wypadek ją podaję.
A mógłbyś zobaczyć czy te diody Ci świecą po wciśnięciu jakiegoś przycisku? Ir można sprawdzić aparatem foto z telefonu (chyba że tam nie ma IR tylko to leci po bluetooth).
Też miałem problem z pilotem - pomogła ponowna konfiguracja-parowanie, z tym że najpierw trzeba przycisnąć przycisk znajdujący się bezpośrednio na Chromecast (jest mało widoczny przy diodzie). Być może już sprawdzałeś tą opcję, ale na wszelki wypadek ją podaję.
Przywróciłem Chromecasta 4 do ustawień fabrycznych i teraz już nic nie mogę zrobić.
WitajcieJedna z możliwości: skorzystaj z Aptoide, APKPure lub APKMirror, wyszukaj, pobierz zainstaluj. Oczywiście musi być włączona w ustawienia możliwość instalacji aplikacji z nieznanych źródeł.