Gdzie kupujecie filmy blu-ray? Najlepsze oferty i promocje.

[Raccoon]

New member
Bez reklam
3D mnie nie interesi ;)
69 jest w sieci 2D. To chyba i tak przyzwoicie.
Ja sprzedałem 2d w steelbooku za 77 (w tym przesyłka kosztowała mnie 13), więc za film dostałem 64 zł. Ale u nas na forum nikt nie chciał. Teraz piszecie, że 69 za amaraya to dobra cena. Nie kumam ☺

Poza tym pisałem.... steelbooki 1-6 są teraz na MM/S po 45 (w sensie na www).

Bipo

Active member
Bez reklam
Poczekamy na 7 za 39zł. .. ;-) w kinie oglądałem wiec mi się nie spieszy.. Ostatnio w Saturnie wychaczylem Terminator Genesis 2d za 39.99zl.. ;-)

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Caparzo, smęcisz ostatnio jak stara baba co obiera ziemnaki w garnizonie. Ja protestuję i chcę starego Caparzo!!!!!

(Chociaż z oceną tego Terminatora masz rację hyhyhyhyhy - inna sprawa, że u mnie na półce stoi nawet w steelbooku... ale musiał dopełnić całej serii)

Bipo

Active member
Bez reklam
Ja kupowałem na Ostrobramskiej, odnośnie innych płyt to nic mi takiego godnego uwagi w dobrej cenie nie wpadło w oko. W tamtym tygodniu terminator uzupełnie do konca serie.. trzeba polować dalej bo został mi kilka pozycji do kolekcji.. ;-)
Jak by ktoś widział w dobrej cenie kilka filmow z Marvela i nie tylko to dajcie znać:
1. Deadpool
2. Anty man
3. Kapitan Ameryka 2 i 3 cześć
4. Warcraft
5 Gwiezdne wojny 7czesc.

Ostatnia edycja:

[Raccoon]

New member
Bez reklam
To najprędzej Ant-man i Kapitan Ameryka.

Swoją drogą nikt nie mówił, że to tanie hobby. Inwestowanie kilkudziesięciu tysięcy w systemy KD, żeby potem ograniczać się do tańszych pozycji bd i filmów z tv...

Ja tego nigdy nie zrozumiem, ale - jak twierdzi lolek (a ja się z tym zgadzam) - każdy robi jak lubi ☺

Bipo

Active member
Bez reklam
Dokładnie kto co lubi, ja na filmy które mam parcie np
Hobbit to i po 200 zł potrafię zapłacić ale jak mam sobie dokupić film który mi brakuje do kolekcji a już go widziałem w kinie to sobie na spokojnie poczekam na fajna promocje... ;-) Co innego jak filmu nie oglądałem w kinie a bardzo juz bym go chciał zobaczyć to kupię po normalnej cenie jak ostatnio miałem z 2 częścią żółwi... ;-)

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
To ja wolę Ant - mana czy też kpt Amerykę niż żółwie.. dla mnie żółwie pomimo że mam to bardziej jest dla dzieci..tylko żeby ktoś mi nie napisał że Ant - mana to uważam za mega dorosły film :)

Caparzo

New member
Bez reklam
To najprędzej Ant-man i Kapitan Ameryka.

Swoją drogą nikt nie mówił, że to tanie hobby. Inwestowanie kilkudziesięciu tysięcy w systemy KD, żeby potem ograniczać się do tańszych pozycji bd i filmów z tv...

Ja tego nigdy nie zrozumiem, ale - jak twierdzi lolek (a ja się z tym zgadzam) - każdy robi jak lubi ☺

to że sobie ktoś odłożył lub zarobił i kupił kino domowe to nie znaczy że ma kupować każdy film po 100 jak można go mieć taniej za 50 np, a 50 można odłożyć do rols royca ... :cry:

SebaK1205

New member
Bez reklam
Dzisiaj odwiedziłem Saturn w Gdańsku i dostałem Spectre za 29,99 zł. Leżą spokojnie na półce, bez żadnej reklamy informującej o tym fakcie...

Do góry