Gdzie kupujecie filmy blu-ray? Najlepsze oferty i promocje.

SebaK1205

New member
Bez reklam
Mam pytanie do wszystkich: czy ktoś kupował zestawy filmów "3w1"... chcę zakupić pakiet Dzien Niepodległości, Ja Robot, Dzien w którym zatrzymała się Ziemia... ale nie wiem jak z jakością takiego pakietu. Cena atrakcyjna bo tylko 89,99 zł...

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Co znaczy jakość? To są normalne pojedyncze filmy, każdy w osobnym pudelku, ale wsadzone do takiej tekturki. Więc sprawdz po prostu jak wypadają te konkretne trzy filmy. Najlepiej blu-ray.com i hidefdigest. No i Ja Robot w tym zestawie nie ma 3d.

SebaK1205

New member
Bez reklam
Co znaczy jakość? To są normalne pojedyncze filmy, każdy w osobnym pudelku, ale wsadzone do takiej tekturki. Więc sprawdz po prostu jak wypadają te konkretne trzy filmy. Najlepiej blu-ray.com i hidefdigest. No i Ja Robot w tym zestawie nie ma 3d.
Właśnie o taką podpowiedź mi chodziło... na 3D mi nie zależy...

8e6867d4c47e9896b6a6025540bf0c83.jpg

d7d3e92336e4b66a8b135562386751f3.jpg

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

szejos

New member
W MM steelbooki wszystkich Star Warsów po 39zł. Pamiętam jak po premierze Przebudzenie Mocy były po 89zł. Warto było poczekać ;)

szejos

New member
Byłem w MM w Poznaniu, w M1. Na pudełkach cena 49zł, ale wszystkie leżały w skrzynce z kartką "39zł". Było ich naprawdę sporo, jakieś 100 kopii, także dla każdego starczy ;).

[Raccoon]

New member
Bez reklam
6 części. Ta cena 39 co jakiś czas wraca. W sensie co kilka tygodni. Tyle, że nie zawsze to ogłaszają. Trzeba zaglądać do outletu.

Bipo

Active member
Bez reklam
Potwierdzam 1-6 części po 39.99 7cz. Normalna cena. We wszystkich MM. Dzięki za info, ja skorzystałem bo odluzszego czasu poluje na ta serie.. ;-) A cena 89.90 mnie odstraszala. . ;-)
how to take a screen shot

Ostatnia edycja:
Do góry