Z początku myslałem że to Twoja żona
Nie noo, paker jak się patrzy.
lolek126 teraz większość ludzi przelicza kasę. Nie przeliczają tylko Ci, którzy jej mają w pyte. Chociaz zauważyłem, że często Ci co mają kasy najwiecej, to najwięcej jej skąpiąJezeli mam wydać 150 zł co weekend na kino, to wolę kupic sobie BD, dobre piwo, pizze i spędzić ten czas ze znajomymi. Ja nie pisze o jednorazowym wyskoku w miesiącu, ale w każdy weekend chcemy się jakoś zrelaksować i zapomnieć o robocie, więc gdybym mial wydać w miesiącu na 4 seansy 600 zł, to trochę dla mnie przeginka. Dla kogoś innego 600 zł, to może jest na "waciki"
Tutaj nie chodzi o kwestię lenistwa, bo ja bardzo chętnie bym wsiadł w auto i gdzieś się "odchamił", niż mial siedzieć w domu. Ktos inny, co ma pracę np. przedstawiciela handlowego podejrzewam że woli zostac w domu z rodziną, niż ma znowu wsiadac za kółko i krążyć po mieście.
emocyl, jesteś kawalerem nie masz co ze sobą zrobić to idziesz do kina 3 razy w tyg ?? pogratulować
o widzisz, argument zaTutaj zgodzę się w 100%, bo nieraz jak z kumplami planowalismy cos obejrzeć i to przy czymś mocniejszym, to na drugi dzień i tak musiałem od nowa płytkę zapuścić, bo pamięć kończyła się po 20 minutach seansu![]()
wg mnie warto, choćby z czystej ciekawości. Kiedyś opisywałem swoje wrażenia w temacie premiery HobbitaWarto wybrać się do Katowic na 4k i Atmos? Zawsze planuje jechać, ale jak przychodzi co do czego to lenistwo wygrywa i jedziemy do Zabrza, bo mam tam 3 min drogi od domuDo Katowic 25-30 minut.
Nawet kilka razy się pośmiałemMusze.iść do kina bo moja chce iść na Dziennik Bridget Jones ;p zalewa kiczem, tandetą i pantoflemhehe
rekordowy 2015 a jakie syfy wtedy wychodziły ?? teraz 2016r będzie rekordowy a potem 2017 itd. inflacja, więcej kin, większe zarobki itd. Dla mnie całe te listy najlepszy rok, najdroższy film, najwięcej zarobił to pic na wode fotomontaż.
Stary, ale o co kaman?Ty ale to ja nigdzie nie ide. Tak henry prawie napisał
Nie ma takiej siły i władzy na świecie żebym poszedł na film który mnie kompletbje nie interesuje ;p
Musze.iść do kina bo moja chce iść na Dziennik Bridget Jones ;p zalewa kiczem, tandetą i pantoflemhehe
Widzisz, Krzychowi się podobało.Nawet kilka razy się pośmiałem![]()
Wy tu gadu gadu a w empiku obnizyli ceny na filmy 4k UHD, sa po 134,99zł
4k ultra hd w Filmy - tanie filmy w empik.com
Widzisz, Krzychowi się podobało.
I zaraz jeszcze się przyzna, że to on żonę wyciągnął na ten film![]()
Obaj nie możecie mieć racji jednocześnieNie, nie. Krzysztofradio napisał że ze kilka razy się pośmiał. Raz jak kupował bilet i usłyszal cenę, drugi raz jak Mu pod koszulę wpadł popcorn, a trzeci raz jak skończył się seans i Krzysiek przypomniał sobie ile zapłacił za bilet![]()
Skoro tak, to wyszło taniej niż dobre perfumy czy droga kolacja i obyło się bez sexu![]()
Właśnie, to powinno być karalnePrzy pewnym stażu małżeńskim sex z kobietą to jak kazirodztwo![]()
Dobra MILFa też nie jest zła, a poza tym taka 20-stka w pewnym wieku to już ryzyko zawałuAle w pewnym wieku taka 20-stka to tez nie bardzo wskazana..nie licząc tego że taka 20-stka wtedy jest z Tobą wyłącznie z jednego powodu - złotej karty kredytowej..
bez limitu oczywiście wydawania..