to że sobie ktoś odłożył lub zarobił i kupił kino domowe to nie znaczy że ma kupować każdy film po 100 jak można go mieć taniej za 50 np, a 50 można odłożyć do rols royca ...![]()
Dobrze napisane, polać mu...

to że sobie ktoś odłożył lub zarobił i kupił kino domowe to nie znaczy że ma kupować każdy film po 100 jak można go mieć taniej za 50 np, a 50 można odłożyć do rols royca ...![]()
A czy ja napisałem że trzeba przepłacać?to że sobie ktoś odłożył lub zarobił i kupił kino domowe to nie znaczy że ma kupować każdy film po 100 jak można go mieć taniej za 50 np, a 50 można odłożyć do rols royca ...![]()
Swoją drogą nikt nie mówił, że to tanie hobby. Inwestowanie kilkudziesięciu tysięcy w systemy KD, żeby potem ograniczać się do tańszych pozycji bd i filmów z tv...
Ja tego nigdy nie zrozumiem, ale - jak twierdzi lolek (a ja się z tym zgadzam) - każdy robi jak lubi ☺
Absolutnie nie uważam tak.
Panowie o czym tu mowa. Mam znajomków co płacą SMSem 10 zł za 3 dni i ciągną po 20GB dziennie, bo to jest tak proste jak budowa cepa. Kiedyś trzeba było jakieś torenty ogarniać itd.
Ale chyba nie na dlugo?Lolek ja do siebie biore tylko jedzenie !! Zapamiętaj tą ważną rzeczopcorn:
Przeciez Piramida to jasno wylozyl. Sciaga to samo (BD) wzglednie lepsze , czyli BD z innego regionu, z lepszym video i dzwiekiem. Ewentualnie 4k capture z 10bitowym kolorem, zmuxowane z dzwiekiem w Dolby Atmos czy DTS:X, ktore akurat z sa nieobecne w polskich wydaniach. Oglada 2 miesiace wczesniej od polskiego konsumenta, ktoremu pozostaje tylko marudzic. Reszta tez nie jest trudna do wyjasnienia. A ze patologiczna? No coz niech sie branza martwi i frajerzy.Ja też nie kumam ściągania filmów mając sale kinowe lub dobry sprzęt
Może już systarczy. Ten co chce to kupi oryginalny film i to nie istotne czy sprzęt za 2tyś czy za 20tyś.
Ja kilkanaście filmów mam 500gb dyski jakoś mi nie przeszkadza iść do sklepu i kupić film....proste chcesz to kupisz nie chcesz to ściągniesz z netu wielkie mi halooo robicie. Jeśli sprzęt odbiera mi Dvixy to czemu nie mam z tej funkcji korzystać. Dajmy już spokój i wróćmy do tematu.... Gdzie kupić filmy na BL w dobrych cenach???
Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka
No i gratuluje. Ja też mam na twardym dysku sagę ale nie omieszkam kupić na płytach, jutro czy jakoś na dniach po Star Wars się przejdę, w grudniu lub w styczniu 7częś będzie też tańsza bo kolejny film wchodzi do kin.Bali ja wczoraj nabyłem całą serię 1-6 części w steelbookach Gwiezdnych wojen za 240zł..Taniej nie widziałem, a w dniu wejścia były 89,99zł