Pakolo ale co to zmienia ?? Chodzi o fakt, byłem za Chorwatami ale przegrali i żyć trzeba dalej. Ja znam kilka osób, którzy tam żyją i są bardzo zadowoleni...i nie maja zamiaru tutaj wracać, a zawsze będzie tak, że ktoś jest bardziej zadowolony, a inny mniej, a trzeci będzie narzekał. W Polsce na 10 obywateli 7-8 narzeka i co z tego ?? Ja jestem w tych dwóch trzech osobach, którzy są zadowoleni, co nie oznacza, że nie chciałbym aby było lepiej w tym kraju. Tylko nie narzekam na wszystko i wszystkich , a całym złem jest to Państwo, natomiast taka osoba narzekająca nic całkowicie nie ma pretensji do siebie w stosunku do tego co zrobiła przez x lat, aby było jej lepiej.
Pakolo to jest tylko piłka.. a Chorwaci dla świata będą i tak mistrzami świata , nie wspominając kim są dla Chorwacji..

Wszędzie żyją fajni i nie fajni ludzie i nie istotne skąd taka osoba pochodzi.. to kwestia charakteru.. pamiętasz czasy jak Niemczech były napisy w sklepach "Polaków nie przyjmujemy" bo niektórzy kradli co się dało.. ale to nie oznacza, że Ty czy ja kradliśmy ale mówiono ogólnie o nas Polakach i o Polsce.. i nie było to ani fajne ani miłe dla Polaków.