Fanatycy futbolu - czyli wszystko o piłce.

Intenso

Banned
A wiecie co powiedział Boniek, że jakby nawet Koperfilda przyjąć to i tak nie zaczaruje. Dokładnie coś w tym stylu.
Czyli odgórnie zakłada że lepszy trener nic nie zdziała, a ten to taki zapchaj dziurę.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Jeśli tak powiedział jak piszesz to szacun za szczerość. Bo trener tu nic nie da.. mentalność piłkarzy musi się zmienić i podejście do gry w piłkę i co oznacza nosić na piersi orzeł, a tym samym reprezentować nie jakieś "Triniti Tubagu" tylko Polskę 38 mln Pańśtwo.. Bo Chorwacja ma deko ponad 4 mln ludzi to dwie Warszawy i każdy widzi co z tej garstki ludzi można uczynić jeśli ludzie zębami trawę jedzą.

Intenso

Banned
Publicznie oświadczył ze to ciule, i że na ich umiejętności wystarczy taki trener.
Tak to odebrałem jakby dla spokoju dali tego trenera.

Ostatnia edycja:

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Intenso bo to są ciule to co miał wyjść i ściemniać?
Boniek to chłop z jajami i powiedział co myśli.

Intenso

Banned
No są i nic z tym nie zrobisz.
Żaden trener nic nie zrobi.
A Nawałka na Euro miał fart że wszyscy grali w klubach i byli w formie
Oprócz Milika, on do dziś nie ma formy.

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Ściema, Mundo Deportivo to mega antymadrycka gazeta, która tylko szuka pretekstu do zaczepki Realu.

Marcelo dopiero co się pożegnał z Ronaldo ładnym listem. Poza tym wątpię by tak Juve chciało wojować z Perezem, który mógłby teraz wykupić całą jedenastkę juve i pogrążyć ten skorumpowany klub:)

bokciu

Banned
Skoro nie znasz słowa "rzeczonych", tym bardziej nie powinieneś zabierać już głosu, gdyż pogrążasz się w swoich brakach z mowy ojczystej. Ale abstrahując od tego - obawiam się, że pomyliłeś fora dyskusyjne, więc postaram się naprowadzić Twą rozżaloną duszę i proponuję wskazany adres:
https://www.facebook.com/sokzburaka/

Tutaj możesz kontynuować wylewanie żali, a na tę chwilę zakończ swą działalność polityczną na tym portalu.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Pakolo ja powiem tak gdybyś był rodowitym Francuzem na pewno nie byłbyś z tego zadowolony jak ktoś by o Twoim Państwie w ten sposób mówił.. Francja jest takim, a nie innym Państwem i tyle.. jakby w Polsce w reprezentacji grało powiedzmy 6 Zawodników czarnoskórych i byśmy zdobyli MŚ to nikt by nie miał żalu, że jest taka sytuacja w naszej reprezentacji. A w tym opadającym kraju ludzie całkiem nieźle sobie żyją (w tym również Polacy) i myślę sobie, że wielu Polaków tak by chciało żyć jak jak Ci ludzie w tym opadającym kraju.. A znam kilka osób co tam mieszkają i to na wysokim poziomie.. pomimo, że są Polakami. Notabene to jest bodajże druga gospodarka w Europie.. także dają radę chłopaki..

Ostatnia edycja:

gerus6

Active member
Bez reklam
Właśnie dlatego cieszę się z wygranej Francji, że polskiego kołtuna skręca jak po suszonych śliwkach.

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Lolek
Tak się składa, że znam kilkunastu Francuzów, rodowitych i nie są zadowoleni z sytuacji, która ma miejsce w ich kraju i zwrot Emiraty Francuskie nie jest dla nich obraźliwy. Francuzi z którymi współpracowałem w Szwajcarii określają Macrona takim odpowiednikiem naszego Petru.

Gerus
Zawsze możesz tam wyjechać:)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Pakolo ale co to zmienia ?? Chodzi o fakt, byłem za Chorwatami ale przegrali i żyć trzeba dalej. Ja znam kilka osób, którzy tam żyją i są bardzo zadowoleni...i nie maja zamiaru tutaj wracać, a zawsze będzie tak, że ktoś jest bardziej zadowolony, a inny mniej, a trzeci będzie narzekał. W Polsce na 10 obywateli 7-8 narzeka i co z tego ?? Ja jestem w tych dwóch trzech osobach, którzy są zadowoleni, co nie oznacza, że nie chciałbym aby było lepiej w tym kraju. Tylko nie narzekam na wszystko i wszystkich , a całym złem jest to Państwo, natomiast taka osoba narzekająca nic całkowicie nie ma pretensji do siebie w stosunku do tego co zrobiła przez x lat, aby było jej lepiej.
Pakolo to jest tylko piłka.. a Chorwaci dla świata będą i tak mistrzami świata , nie wspominając kim są dla Chorwacji.. :) Wszędzie żyją fajni i nie fajni ludzie i nie istotne skąd taka osoba pochodzi.. to kwestia charakteru.. pamiętasz czasy jak Niemczech były napisy w sklepach "Polaków nie przyjmujemy" bo niektórzy kradli co się dało.. ale to nie oznacza, że Ty czy ja kradliśmy ale mówiono ogólnie o nas Polakach i o Polsce.. i nie było to ani fajne ani miłe dla Polaków.

Ostatnia edycja:

bokciu

Banned
No proszę, a podobno Francja jest dumna z tych 17 imigrantów którzy przyczynili się do zdobycia pucharu, a przynajmniej tak piszą lewicowe media. Pytanie tylko czy równie dumni są z pozostałej hołoty która urządziła wczorajsze piekło na ulicach?

Kejup

Member
Bez reklam
To niech oni się uczą a ja chcę żeby moja córka mogła "bezpiecznie" chodzić po ulicy w swoim kraju.
A ponoć jest jakieś nagranie z szatni po mundialu jak pięknie cieszy się "francuska" młodzież i śpiew jakieś piękne pioseneczki:)

Do góry