I trafiłeś w sedno.To tak jakby aktor chciał wystąpić w filmie, którego nikt nie obejrzy.
Nie wiem czy Brazylia wywiezie puchar, ale Neymarowi należy się indywidualna nagroda- Złota Malina
I trafiłeś w sedno.To tak jakby aktor chciał wystąpić w filmie, którego nikt nie obejrzy.
Lolek ja nigdzie nie napisałem , że strzelanie karnych jest łatwe. Jest to część futbolu i mam nadzieje , że tak zostanie. Nie wyobrażam sobie żeby po takim meczu jak wczoraj Chorwacja : Dania nie było karnych tylko decydowałyby oddane strzały.
I jeszcze jedno. Jak ktoś zostaje piłkarzem to musi liczyć się z obciążeniem psychicznym, stresem itp. Ci na najwyższym poziomie sobie z tym radzą. Powiem więcej taka adrenalina, splendor, zainteresowanie jest im potrzebne. Żaden piłkarz chyba nie wolałby grać przy pustych trybunach. To tak jakby aktor chciał wystąpić w filmie, którego nikt nie obejrzy. Albo muzyk który nie chce grać przed dużą publicznością. Taki zawód. Jedni się do tego nadają , a inni nie.
I trafiłeś w sedno.
Nie wiem czy Brazylia wywiezie puchar, ale Neymarowi należy się indywidualna nagroda- Złota Malina![]()
Loluś, nikt nie kwestionuje umiejętności piłkarskich, bo gość gra w "innej lidze" i bez wątpienia jest jednym z najlepszych na naszym Globie.
A aktorsko średnio mu to wychodzi, wielu sędziów już nawet nie chce gwizdać jak on leży, stał się swoją własną ofiarą![]()
I trafiłeś w sedno.
Nie wiem czy Brazylia wywiezie puchar, ale Neymarowi należy się indywidualna nagroda- Złota Malina![]()
Całe szczęście, że Beldzy dali radę .. wystarczy, że Rosja gra dalej.. A JAponia niech zajmie się autami i elektroniką , bo to im dobrze wychodzi..