Fanatycy futbolu - czyli wszystko o piłce.

werf

Active member
Bez reklam
Strzały to raczej bez sensu. Nie to żebym znał się na piłce ale drużyna x może mieć inną taktykę powiedzmy obroną.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Werf ale taktyka to indywidualna sprawa drużyny, a tu trzeba wykazać wyższość jednej drużyny nad drugą. Nigdy aż tak tym się nie interesowałem, moze w necie można o tym poczytać. Ale takie rzeczy już były i zazwyczaj kończyły się właśnie na sprawdzeniu ile drużyna ma żółtych i czerwonych kartek..

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Strzały celne?
A nie wychodzi ta drużyna która jest wyżej w rankingu?

Na 90% jestem przekonany, że nie.. a wiesz dlaczego? Pozycje w rankingu jak masz szczęście na graniu z odpowiednimi drużynami i wygrywasz takie mecze, albo na przemian remisujesz, to w pewnym momencie możesz wysoko skoczyć tak jak Polska . A będzie drużyna dużo lepsza niż drużyna X, ale będzie miała pecha i często gęsto gra również z bardzo dobrymi zespołami, raz wygra , ze dwa, trzy razy przegra, potem zresmusje kilka arzy i w konsekwencji może być tak, że lepsza drużyna będzie dalej niż nasze Orły i Sokoły.

bokciu

Banned
W dalszej kolejności liczy się łączna ilość przebiegniętych kilometrów przez zawodników...Jeśli to zaś wypadnie tak samo, wówczas w dalszej kolejności ilość rzutów rożnych, następnie autów, a na sam koniec wzrost piłkarzy.

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Bokciu
A jak to co napisałeś nadal będzie na remis to podobno w ostateczności sprawdzają długość członków i tutaj azjaci mają przechlapane:)

Savron

Well-known member
Bez reklam
Argentyna pojechała do domu. Jakoś nie dziwi mi to. U nich Armani na bramce broni.:D:p Po innemu to nie mogło skończyć się.
Canarinios, do boju. :popcorn:

accu

New member
Bez reklam
Witam uprzejmie,

Piękne bramki dla Urugwaju . Edinson Cavani - strzelona przez niego druga bramka to był majstersztyk . :krol: A i pierwsza bramka strzelona przez tego napastnika była przedniej marki .

Pozdrawiam,:)
accu
:kom:

Ostatnia edycja:

Henry

Active member
Bez reklam
Oby defensywa Atleti jak najmniej wypoczywała ;)
A tak serio, to Francuzi po tym co dzisiaj pokazali mogą Urugwaj wciągnąć nosem.

Limax7

New member
Ładne dziś mecze były. Ładne bramki padły. Argentyny mi nie szkoda bo była cieniem na tych mistrzostwach lecz Portugalii trochę żal. Ale tylko trochę bo gra Urugwaju przyjemna dla oka. Bramki Cavaniego wyborne, Suarez rozegrał dobry mecz :)

Do góry