Fanatycy futbolu - czyli wszystko o piłce.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ciekawe jakie będzie losowanie jutro. Obstawiam Real i Barce z łatwiejszymi rywalami, tak aby spotkali się jak najpóźniej, ale spotkać się muszą, wiadomo hajs musi się zgadzać, a elclassico w finale to kopalnia:D

Kolego to jest pewne na 1000% :) nie ma innej możliwości..

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Ja zrezygnowałem z kwietniowego meczu z Barcą, bilety w chorych cenach, za uczciwe miejsce aby nie patrzeć przez lornetkę trzeba dać 4-5k. Mecz w tv, a za te pieniądze zrobi się przód ogrodzenia gabionowego:D

collider

New member
Bez reklam
Jak pisza po sprzedazy Wisly Cupial wskoczyl do 10 najbogatszych Polakow. Czyli raczej zyskal. Bo podobno dzieki temu dogadal sie z bankami.

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Trochę żałosne, że Cupiał stary wyjadacz dał się wykiwać gimbazie. Pewnie jakaś głowa poleciała:)

collider

New member
Bez reklam
Chyba, ze Cupial wiedzial o wszystkim a ten gasior byl tylko slupem za odpowiednia dzialke dzieki ktoremu Cupial sie wyprostowal finansowo.

collider

New member
Bez reklam
Obie strony sa zadowolone. Cupial moglby sypnac troche grosza im by ich bardziej wyprostowac. Jak na polskie warunki to zacna marka i szkoda, ze razem z Legia, Lechem nie rozdaja kart w Ekstraklasie.

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Collider
O Miśku to się dużo nasłuchałem jak mieszkałem w Krakowie i uczeszczałem na siłkę opanowaną przez Wiślackich nożowników.

Swoją drogą to ciekawa postać do nakręcenia komedii. Wychodzi gość z więzienia, tydzień później podjeżdża Cayenem do Leroy Merlin kraść maczety:)

accu

New member
Bez reklam
Witam uprzejmie,

"Parki" Bayern- Real czy Juventus-Barcelona , ciekawie się zapowiada .;-)

Pozdrawiam,:)
accu
:kom:

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Te Barany z PSG obudzili się po kilku dniach i złożyli skargę na sędziego z meczu z Barceloną. Działają z opóźnieniem i jeszcze biednego Krychę oczerniają, a chłop zanotował największą porażkę życiową przechodząc do nich. Teraz nawet w Sevilli by się nie załapał bo środek mają prima sort.

Rafal7

Banned
Brak słów na pajacy, niech on zmieni klub.
A oni niech sobie grają u siebie w lidze.
Cała piłkarska Europa ma z nich beke, nawet nikt o błędach sędziego nie mówi tylko o ich sportowym wyczynie.

Do góry