Fanatycy futbolu - czyli wszystko o piłce.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Tylko jest jedna różnica że ja i Barsę lubię i jej kibicuje .. bo są to wirtuozi jak mają dzień..

Ja mam do Ciebie dwa pytania odnośnie tego meczu.. Czy pierwszy mecz w wykonaniu Barsy to była jakiś mega mecz i przegrali przez złe decyzje Sędziego ? Drugie pytanie gdyby nie te karne albo choć jeden karny dla Barsy w drugim meczu dalej by byliby w grze?

A odnośnie komentarzy to proponuję poczytać choćby ostatnie moje wpisy z LM w wykonaniu RM..

collider

New member
Bez reklam
Ty
Tylko jest jedna różnica że ja i Barsę lubię i jej kibicuje .. bo są to wirtuozi jak mają dzień..
Ja
Jak mozna kibicowac Barcelonie i Realowi jednoczesnie? Mozna szanowac, podziwiac pilkarski kunszt, ale kibicowac dwom zacieklym wrogom jednoczesnie? To jakies rozdwojenie jazni :p ;)
Ty
Ja mam do Ciebie dwa pytania odnośnie tego meczu.. Czy pierwszy mecz w wykonaniu Barsy to była jakiś mega mecz i przegrali przez złe decyzje Sędziego ? Drugie pytanie gdyby nie te karne albo choć jeden karny dla Barsy w drugim meczu dalej by byliby w grze?
Ja
Nie, pierwszy mecz nie byl dobry. Mozna nawet powiedziec, ze katastrofalny jak na poziom druzyny jaka jest Barcelona. Przegrali ten mecz w glowach bo nikt mi nie powie, ze nagle zapomnieli jak sie gra w pilke albo, ze w PSG graja lepsi pilkarze.
Gdyby babcia miala wasy .... Moze strzeliliby z gry? Skad wiesz?
Ty
A odnośnie komentarzy to proponuję poczytać choćby ostatnie moje wpisy z LM w wykonaniu RM..

Ja
Lolus to takie kokietowanie, ze niby zle ale .... ;)

Jakos dziwnie mi sie ten komentarz zredagowal. Czytaj pytanie, odpowiedz.

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ja
Lolus to takie kokietowanie, ze niby zle ale .... ;)

Jakos dziwnie mi sie ten komentarz zredagowal. Czytaj pytanie, odpowiedz.

Zobacz to tylko jeden z tych ostatnich moich wpisów na temat gry RM a było kilka.. cytuje:

"Savron to nie ma nic wspólnego z kibicowaniem RM bo tak samo kibicuje Barcelonie bo są wirtuozi jak mają odpowiedni mecz.. równie dobrze można powiedzieć że jak ktoś ma aspirację na LM to nie kładzie się X razy żeby karny wymusić tak jak oni dzisiaj to zrobili 3-4 razy , a dwa razy im się udało wymusić karny..
Tylko wiesz czym ja się, rożnie od fanatycznych kibiców danego zespołu??? Ano tym że nawet jeśli kibicuje RM to po wczorajszym meczu jaki zagrali nawet wygrywając 3:1 to gdybym był na tym meczu to bilet wsadziłbym w dupę takiemu czy innemu zawodnikowi bo na to zasłużyli.. a całą drużynę przez morze kajakami puścił .. bo nie gra się w taki sposób jak oni zagrali.. A dzisiaj Barcelona podobnie tylko na swój sposób jeszcze gorzej bo przeszła dalej dzięki karnym - zauważ co napisałem - przeszła dalej.. bo wygrać wygrali zasłużenie.. ale to nie zmienia faktu, że by dzisiaj płakali gdyby były powtórki albo sędziowie nie grali pod presją.. że Barcelona musi wygrać.. jeśli będzie jej się układało dobrze..w ciągu meczu.."

także jak widzisz u mnie z obiektywizmem jak najbardziej jest ok..

collider

New member
Bez reklam
Lolek ty stary wrobel jestes ;) i zawsze tam sie wykrecisz, ale ja znam ten watek bardzo dobrze i wiem jakiemu klubowi kibicujesz chocbys nie wiem jak tu mnie czarowal ;).
Moge pojsc na kompromis i nazwac awans Barcelony szczesliwym, ale nigdy nie uzyje slowa niezasluzony. Jednak jakby nie patrzec to w dwumeczu Barcelona i tak, pomijajac wynik pokazala sie z lepszej strony niz PSG. Byla zwyczajnie lepsza druzyna.

Rafal7

Banned
Wczoraj oglądałem mecz Barcelony i to co robi Messi z kilkoma zawodnikami naraz to poezja, a to co zrobił z nimi przy drugim golu który zdobył to klasa na dodatek sieknął prawą nogą i przy tym strzale wszystkich wykiwał, bo każdy myślał że będzie przekładka na lewą nogę i strzał.

Neymar to dla mnie następny kot, jego przyspieszenie, zwrotność i muskanie piłki to klasa sama w sobie.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Lolek ty stary wrobel jestes ;) i zawsze tam sie wykrecisz, ale ja znam ten watek bardzo dobrze i wiem jakiemu klubowi kibicujesz chocbys nie wiem jak tu mnie czarowal ;).
Moge pojsc na kompromis i nazwac awans Barcelony szczesliwym, ale nigdy nie uzyje slowa niezasluzony. Jednak jakby nie patrzec to w dwumeczu Barcelona i tak, pomijajac wynik pokazala sie z lepszej strony niz PSG. Byla zwyczajnie lepsza druzyna.

To bliżej jak dalej jesteśmy😃 nie ukrywam sympatii do RM ale staram się być obiektywny.. to jest podstawa...
A lubię i Barse bo tak jak Kolega napisał że czasem Argentyńczyk jest jak z innej planety...ciężko tego nie podziwiać...

collider

New member
Bez reklam
Zmarl Pawel Zarzeczny, dziennikarz sportowy. Kazdy fan pilki powinien go znac. Charakterystyczna, wyrazista postac. Slynal z cietego jezyka. Swietne felietony na Weszlo. Szkoda chlopa.

collider

New member
Bez reklam
Przypominam. Dzis mecz Czarnogora - Polska. Zwycieztwo moze nas mocno przyblizyc do awansu. Takze trzymajmy kciuki.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Najbardziej nudny mecz jaki widzialem....

Polaki graja tak leniwie i nie dokladnie ze masakra....

Lewy nie wyroznia sie czeka az mu podadza, ale w sumie reszta moglaby pokazac ze cos potrafi bez Lewego. A nie wiecznie liczyc na niego.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Pojechal z nimi jak z gimnazjalistami...

Z bramkarza beda lacha ciagnac, ze tylko wzrokiem odprowadzil pilke.

Ps. Ale bedzie burda po meczu,

pepka

Member
Bez reklam
Teraz to chyba mi się przyśniło...
Jak można nie wykorzystać dwóch 1000% sytuacji w przeciągu 30 sekund??
Edit: no... i standard. Niewykorzystane sytuacje ZAWSZE się mszczą.

Do góry