Fanatycy futbolu - czyli wszystko o piłce.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Nie wiem jak ja jego widzę na boisku to jakiś taki kurdupel mi się wydaje.. wszyscy go przepychają jak dzieciaka w piaskownicy.. nie patrz na to, ja go nie trawię i może dlatego ... :) Razem z Francuzem bym go sprzedał na miejscu Prezesa RM.

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Przecież James dobrze gra w tym sezonie. Jest wszędzie, dobrze podaje, przetrzymuje piłkę gdy potrzeba. Problemem jest ogólnie słaba skuteczność bo Real w każdym meczu ma dużo dobrych sytuacji bramkowych.

Wczoraj sędzia ich uratował bo nie wywalił z boiska Navasa, ale później się zreflektował i nie uznał prawidłowego gola Ronaldo. O bramce, którą sobie wbił Navas nawet nie chce pisać bo świetnie podkreśliła ona jego formę w tym sezonie.

Real optymalnie grałby w 4 3 3 ale z Jamesem bądź Isco w roli fałszywej dziewiątki.

accu

New member
Bez reklam
Witam uprzejmie,

Dziś na kanale Eleven Sports o 20:40 ćwierćfinał pucharu Anglii mecz Chelsea Londyn - Manchester United .
Zapowiada się moim skromnym zdaniem ciekawy mecz , który powinien być emocjonujący . :neutral:

Pozdrawiam,:)
accu
:kom:

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Accu
Ja dzisiaj kibicuje ManU bo to drugi zespół po Realu, który lubię, ale coś mi mówi, że Chelsea ich zgniecie.

accu

New member
Bez reklam
Witam uprzejmie,

Szkoda , że nie zobaczymy Zlatana Ibrahimovic'a , który "załapał" zawieszenie za uderzenie łokciem Mingsa . Nie wiadomo czy zagra również Wayne Rooney .

accu

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Ja chce zobaczyć od początku Rashforda, ten chłopak to będzie kiedyś gwiazda na miarę Cristiano.

accu

New member
Bez reklam
Witam uprzejmie,

Mówi się , że Marcus Rashford zachorował , a Martial jest kontuzjowany . Idę oglądać wstęp przed meczem .
BTW,
Marcus cudownie "ozdrowiony" powiedział komentator .

accu

Ostatnia edycja:

Rafal7

Banned
Ale ten Manchester jest cienki, mój Boże, i ta małpa za 100 ml € , on nic nie gra, biega po boisku nie wiedząc po co tam jest.

accu

New member
Bez reklam
Witam uprzejmie,

Dwie bardzo dobre obrony przez bramkarza "czerwonych diabłów" De Gea w 15 i 16 minucie . Dzięki temu jest wynik 0:0 do przerwy .

accu

Dubek

Member
Bez reklam
MU niestety po odejściu Fergusona nie może się ogarnąć, robią transfery za 150-200 mln w sezonie i ciągle to samo, w tym sezonie nawet ciężko im będzie wejść do TOP4, jedyna opcja żeby zagrać w LM w przyszłym sezonie to wygranie w LE.

Dubek

Member
Bez reklam
Owszem, i najniższą skuteczność w całej lidze, zmarnował tyle setek że gdyby je wykorzystał United byłoby liderem albo wiceliderem, faktem jest że niestety jest to najlepszy napastnik United na tę chwilę...

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Pojawiają się pogłoski, że Griezzman ma ich wzmocnić w przyszłym sezonie, Real chce wyciągnąć Hazarda z Chelsea.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Na pewno się cieszy .. :) musi być zły jak diabli.. znając jego charakter.. a nie powiem już o kibicach angielskich :)

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Ciekawe jakie będzie losowanie jutro. Obstawiam Real i Barce z łatwiejszymi rywalami, tak aby spotkali się jak najpóźniej, ale spotkać się muszą, wiadomo hajs musi się zgadzać, a elclassico w finale to kopalnia:D

Do góry