Fanatycy futbolu - czyli wszystko o piłce.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
To może platformę zmienta jak obraz taki zły :D
Zapomnij o La liga w nc+
Dajcie już spokój, bo wszędzie juz tylko o jakości się czyta.

Wiadomo Kolego ze to kwestia gustu ale nawet jak na infolinię dzwoniłem w tej sprawie 2 razy to Panowie z którymi rozmawiałem sami przyznawali ze obraz jest taki jaki jest.. mają nadzieję że w przyszłości będzie lepszy ale nie mogą tego zagwarantować.. to są słowa z jednej z takich rozmów.. Natomiast na pytanie czy sprawiedliwe jest to że pobierają kasę za coś co sami uważają że nie jest w takiej jakości jak choćby canal plus sport to twierdza że to nie od nich zależy.. ja ze 2 miesiące temu na 75 calowym oglądałem kawałek meczu na tym kanale - osobiście nie dałbym rady oglądać - szkoda byłoby mi oczu.. ale to moje zdanie.. właściciel tv też rzadko ogląda ten kanał i sam stwierdził ze jeśli nic się nie poprawi to daruje sobie ten kanał przy następnej umowie.. ale każdy indywidualnie podchodzi..

To tak jak HBO GO mam to i na tv w życiu nie dałbym rady oglądać filmów czyt seriali .. na kompie spoko 24 cale monitor da radę ... ale nic więcej..

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Jaki pakiet ma twoj ojciec w NC+?

Full, jest ich abonentem od czasów gdy były dekoderki canal+ będzie 20+ lat;-)

Lolek ja też dzwoniłem do netii i nc+ i otrzymałem identyczne odpowiedzi jak Ty.

Wisła kupiła dwóch podobno dobrych grajków.

Aktualnie poza Legią dobre mecze. Villareal - Roma na c+ sport 2 i manu na eurosport 1

Ostatnia edycja:

collider

New member
Bez reklam
Wypozyczyli jakis kolumbijskich handlarzy koki ;). Legia jak Legia meczy bule, ale wynik na razie trzyma ;).

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Oglądam tą Legie teraz i po tym co widziałem przez 2 dni w LM to nie chce się na to patrzeć:)

collider

New member
Bez reklam
Legia sama nie gra. Ajax tez nic nie pokazuje a przeciez to niby taka powazna druzyna.

Ostatnia edycja:

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
No niestety. Ja właśnie odpadam i idę spać. Ten mecz nie różni się niczym od spotkań naszej ekstraklasy.

collider

New member
Bez reklam
Remis i moim zdaniem nie wykorzystana szansa dzieki grze przez ostatnie 10 minut z przewaga jednego zawodnika. Szanse w rewanzu wyrownane. Obie druzyny siebie warte.

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
collider
Zapomniałeś jeszcze napisać o nieuznanym golu Ajaxu. Sędzia zabramkowy pała, nie żebym się czepiał, ale Legię lubią Ci sędziowie. Jak nie dośrodkowanie 1.5m zza linii to nieuznany gol. Niemniej jednak ma Legia szansę w rewanżu, strzelona bramka na wyjeździe i awans.

collider

New member
Bez reklam
To fakt. Mieli fure szczescia, ze sedzia zapomnial szkiel kontaktowych ;). Z drugiej strony patrzac to zadna z druzyn wczoraj nie zaslugiwala na zwyciestwo.
Ibra wczoraj zaszalal.

Rafal7

Banned
To już przypadek :)

Lewy ratuje Bayern w 93 minucie.
Piszczek nabija obrońcę a ten strzela samobója.
Piszczek dokłada głowę i strzela gola.
Piszczek dośrodkował i zaliczył artystkę.
To chyba będzie najlepszy mecz sezonu w wykonaniu Piszczka.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Tez uważam że to na chwilę to 12 miejsce ale cieszy.. Piszczek jest fajny i dosyć skromny człowiek .. z tego co się widzi w rożnych wywiadach..

Do góry