Witajcie, mam pytanie odnośnie Black Widow, czy dodatek AAA do białej, nie barwionej farby zmienia jej odcień, czy powoduje tylko to że ona robi się taka jakby bardziej perlista? Dając te wszystkie efekty? Ostatnio tak sobie kombinuję, i znalazłem taki produkt jak Flugger High Tech (farba z dodatkiem aluminium) ale po dodaniu do białego zmienia jego biel, na odcień szary z dominantą niebieskiego, co prawda idzie się tego pozbyć przez dodanie dosłownie odrobiny żółtego pigmentu, i czerń robi się bardziej czarna, kolory się nasycają, ale biały robi się bardziej brudny, stłumiony, dodatek tego high techa przyciemnia dość mocno pierwotną barwę(nawet białą) Próbowałem już h499 +high tech, tylko kobieta marudzi że ściana jest wtedy zbyt ciemna(obecnie biała);/ Próbowałem też wg. starej rec. s0907-y70r+high tech. Zasadnicze pytanie brzmi- czy dodatek AAA do białego ściemnia go, czy to się tylko miesza ze sobą, nadając jakiś rodzaj poświaty. Przeczytałem już niezliczona ilość informacji, zarówno tutaj, jak i na avs, hometheatershack, fora zagraniczne, i dalej nie wiem ;/ Jeżeli ktoś miałby wiedzę na ten temat, to poproszę o informację, albo żeby uprościć- czy jak dodaliście AAA do swojej farby to czy ona ściemniała? Czy została w takim odcieniu jak była, a zyskała tylko tą "perlistość" czy jak to nazwać. Pozdrawiam.