Oglądałem ten filmik, zresztą jest więcej tego typu filmików, a swoją drogą "młodziak" ma niesamowity głos, ktoś tutaj wrzucał kiedyś filmiki z jego śpiewem.. myślę, że jest szansa, że będzie wiekiem śpiewakiem za jakiś czas, kwestia aby został dobrze pokierowany przez ludzi, którzy znają się na takiej muzyce. Bocelli to jest klasa sama w sobie plus lubi eksperymentować, a ostatnio nawet jego córka , dzieciaczek w sumie jeszcze nagrał z nią utwór, który umieścił na ostatniej swojej płycie.
Ustaliliśmy,że wyrzucamy MmetalicęTemat trochę rozgrzał skoro mówimy o jakości ,myślę że jest dobry moment na pokazanie produktów wysokiej klasy i otworzyć oczy co niektórym którzy jarają się jakimś kalectwem technicznym
Ten ktoś, to ja właśnie. Słucham młodziana...ktoś tutaj wrzucał kiedyś filmiki z jego śpiewem..
A idziesz na Meetalicę na Narodowy ?A w przyszłym roku prawie w moje urodziny posłuchamy "Celiny" w Krakowie na żywo, ale bilety droższe niż na koncert Bocellego, choć w tym przypadku, bilety były kupowane dobre 2 lata przed koncertem, bo pandemia przesunęła koncert o te dwa lata, więc patrząc na inflację to "Celina" nie wychodzi drożej, tylko trzeba doliczyć dojazd i nocleg..
Ustaliliśmy,że wyrzucamy Mmetalicę![]()
Pytanie na poziomie dziecka 6 letniego ,to tak jakby zapytać Zdarzyło się kiedyś żeby Transrotor grał gorzej niż Hyker z Biedronki ?Przemko,a zdarzyło Ci się kiedyś,że te dobre cyferki,grały gorzej od tych złych ?![]()
A widzisz,czyli jednak możnaNie zrozumiałeś Kolegi, on podał wyłącznie firmy, które ciężko ze sobą porównać pod każdym względem
Podałem przykład w przejaskrawiony sposób bo nie ujmując nikomu pytanie było po prostu głupie Na przykład za pomocą spektrogramu porównując kilka wydań jednej płyty można ustalić czy wszystkie wydania pochodzą z tego samego masteru ,bo potem jest taka sytuacja jak napisał lolek że ta sama płyta na serwisie X brzmi inaczej (gorzej lub lepiej) na serwisie Y ,podobnie jest w sprzęcie ,jeżeli np wzmacniacz słabo wyjdzie na pomiarach to czy nie będzie tego słychać ?Nie zrozumiałeś Kolegi, on podał wyłącznie firmy, które ciężko ze sobą porównać pod każdym względem,
Podpowiem... to nie ta sprawanie ujmując nikomu pytanie było po prostu głupie Na przykład za pomocą spektrogramu porównując kilka wydań jednej płyty
Mnie też zwłaszcza tych, co najgłośniej krzyczą o hi-endzieDodam, bo ile kiedyś mnie to śmieszyło, to dziś zaczyna mnie już irytować jak czytam niektóre wpisy.