air_jordan_show
New member
Panowie jaki pobór prądu ma nasz benek ?
bo po rachunkach widze, że chyba duzy
mój epson tw700 720p w trybie eco ma 110wat w dynamic 130wat czyli dużo nie jest. w500 napewno porównywalnie lub troche mniej, ma słabszą lampe.air_jordan_show napisał:Panowie jaki pobór prądu ma nasz benek ?
air_jordan_show napisał:krice
W500 w Media Markt za 2749,00 pln ? coś tanio jak na najdroższy ze sklepów
[...]
jass13 napisał:Chyba pomyliłeś forum
W twoim przypadku jesli chcesz uzyskac obraz ca. 2m na szerokosc bedziesz musial powiesic projektor pod sufitem w 2/3 pokoju lub na stoliku. W500 ma dosyc maly zoom, co prawda kazdy proj ma pewna tolerancje (1-2%?) wzgledem kalkulatora, ale w tym przypadku nie ma na to co liczyc.demografik napisał:Właśnie zakupiłęm w500. Będę go instalował na ścianie oddalonej od ekranu o 5,7m. Ekran będzie szeroki na na max 220cm(ten który mam obecnie) a docelowo na ekranie(nie wiem jeszcze czy MW czy MG?) o wymiarach ok 205x115.
Czy to nie za duża odległość? Czy Benk da sobie radę?
demografik napisał:Właśnie zakupiłęm w500. Będę go instalował na ścianie oddalonej od ekranu o 5,7m. Ekran będzie szeroki na na max 220cm(ten który mam obecnie) a docelowo na ekranie(nie wiem jeszcze czy MW czy MG?) o wymiarach ok 205x115.
Czy to nie za duża odległość? Czy Benk da sobie radę?
demografik napisał:Właśnie zauważyłem, że strasznie głośno pracuje!
W trybie normal jest nie do zniesienia, w eco już lepiej ale mnie i tak to przeszkadza...
Pewnie mysleli ze to zyrandol!gratch napisał:...jak rodzina do mnie przyszla to nawet nie zauwazyla ze go mam...
Kazdy uchwyt jest "szpetny" i jeszcze jakpython636 napisał:... Jeśli jest dobry uchwyt to wygląda to naprawde fajnie i nie szpeci pomieszczenia.....