U nas to wyglada tak ze za 2tyg przeprowadzamy sie do wiekszego mieszkania, no i wlasnie w sypialni chcialem takie cos zrobic, z kolorem scian mam prawie reke wolna bo moge pomalowac jak chce, pokój jest w kształcie prostokąta, na dłuższej ścianie stoi łóżko, na przeciwległej chce mieć ekran, krótsza ściana ma właśnie to duże okno, a przeciwległa krótsza ściana ma szafę komandora, dlatego napisałem ze mam prawie rękę wolną, co prawda na komandorze nie ma lustra, szafa jest koloru białego ale jej niestety raczej pomalować nie mogę, wiec jak bede malował np na wiśniowo to obydwie dłuższe ściany oraz sufit a tam gdzie jest duże okno kupie zasłony także w kolorze wiśniowym. Mam kolejne pytania:
1. Na jaki kolor radzicie pomalowac sciany? Ja myślałem o wiśniowym kolorze, wydaje mi sie ze jak do kina bylo by ideale, na jednej scianie jest wielkie okno ale sa żaluzje zewnętrzne, które po zakmnieciu daja calkowita ciemnosc
2. Na jakiej wysokości podwiescic półkę na projektor? Nie pamietam jaka tam jest wysokosc pokoju ale taka standardowa jak w blokach, nie moge miec stoliczka na projektor/dvd bo łużko stoi pod samą ścianą wiec jedynie zawieszona na ścianie 2 czesciowa półka na projektor i dolna czesc na dvd, tylko na jakiej wysokosci najlepiej taka półke zamontować
1. Na jaki kolor radzicie pomalowac sciany? Ja myślałem o wiśniowym kolorze, wydaje mi sie ze jak do kina bylo by ideale, na jednej scianie jest wielkie okno ale sa żaluzje zewnętrzne, które po zakmnieciu daja calkowita ciemnosc
2. Na jakiej wysokości podwiescic półkę na projektor? Nie pamietam jaka tam jest wysokosc pokoju ale taka standardowa jak w blokach, nie moge miec stoliczka na projektor/dvd bo łużko stoi pod samą ścianą wiec jedynie zawieszona na ścianie 2 czesciowa półka na projektor i dolna czesc na dvd, tylko na jakiej wysokosci najlepiej taka półke zamontować
Ostatnia edycja: